Thursday, June 20, 2024
9 junija, 2015

Kaj ženske pričakujejo v postelji pa jih je sram prositi?

By 0 2816 Views

Kljub vse večji enakopravnosti med spoloma, pa številne ženske o svojih spolnih željah in navadah težko odkrito spregovorijo s svojim partnerjem. Kot da bi bile programirane, da se o spolnosti s partnerjem ne pogovarja. Je posredi zgolj sram, občutek krivde ali starodavna antropološka stigmatizacija žensk? Večina žensk svoje fantazije raje zadrži zase in se zanaša na partnerjevo intuicijo in svoje namige, ki pa niso vedno učinkoviti. Nenazadnje pa je orgazem dokaj enostavno odigrati. Edina prava pot do orgazma je pogovor in zaupanje svojih želja.


Ženske torej zelo težko zaupajo svoje spolne želje, prav tako se prijazno zadržijo ocene naše posteljne izvedbe. Predstavljamo vam nekaj njihovih skritih želja o katerih ne govorijo prav pogosto. Odgovore so podale ženske, ki seks dojemajo kot pomemben dejavnik zdrave in uspešne zveze.

„Dlje prosim“

Želja se nanaša na dolžino predigre. Večina žensk želi vsaj osemnajst minutno predigro. V „ogrevalne vaje“ vključite vsa čutila od glave do pete. Daljša predigra vodi v močnejše orgazme.

„Bolj grobo“

Ženske niso tako tankočutna, nežna in občutljiva bitja kot si mogoče predstavljamo moški. Malo grobosti je lahko seksi. Medtem ko jo zadovoljujete od zadaj jo nežno pocukajte za lase. Preverite njeno pripravljenost na šeškanje, med hitrim seksom v kopalnici ali hodniku iztrgajte njene hlačne nogavice ali spodnje hlačke . Ob uspešni izvedbi ne pozabite kupiti novega spodnjega perila.

„Zakadite“ se direktno v prsi

Prsi in bradavičke so del erogenih con ženskega telesa, vendar v kolikor pristopite kot mlad teliček, boste partnerko prej ohladili kot pa ogreli. Vzemite si čas in se osredotočite na ostale erogene cone, kot so notranja stran beder, nadlakti, občutljiva koža na kolenih, zadnjici, lasišču… Ne pozabite na vrat, ušesa in ustnice.

Hrana v postelji

Vino, čokolada, jagode in smetana, erogene cone in jezik so dejansko odlični sprožilci spolne naslade, vendar ženske ne prebavljajo popackane postelje. Ob tej ideji poskrbite tudi za krpo ali brisačo.

Seks v javnosti

Nič ni bolj razburljivega ali po drugi strani grozljivega kot so spolni odnosi na javnem mestu. V obdobju modernih elektronskih igračk, pa je tveganje še toliko bolj razburljivo. Poleg parkov ali bolj odkritih javnih površin pa se lahko spolni nasladi prepustite tudi na bolj diskretnih mestih: avtomobil, javni WC, neobljuden del parka, zapuščene stavbe…

„Priveži me“

Ženske, ki nam zaupajo, nam rade prepustijo svoje telo. Razburjenje s privezovanjem in prevezo čez oči naslado samo še povečajo. Ne pozabite na točko ena in štiri. Več predigre, jagode…

Igranje vlog

Ženske v skupnem ogledu pornografije mogoče ne bodo uživale, zagotovo pa uživajo v branju najnovejših erotičnih romanov. Poznamo jih že kar nekaj časa, vendar so šele v današnjem času dovolj široko družbeno sprejemljivi. Tipične vloge so pacientka – zdravnik, učiteljica – učenec, gospodar – služabnik…

Prostaško govorjenje

V spalnici ženske ne zahtevajo tišine. Prostaški govor pomaga okrepiti spolno napetost, vendar z njim ne pretiravajte in ne žalite. Ne veste kako začeti? „V tem perilu si prava mrha.“ ali „Želim te podreti kot…“

Erotične igračke

Želi vaša partnerka spolno doživetje popestriti z erotičnimi igračkami? Ne reagirajte kot užaljena najstnica. Igračke lahko popestrijo tudi skupno spolno življenje.

Zaupajte ji svoje želje

Tako kot partnerka ji tudi vi zaupajte svoje želje in pričakovanja. Ne ostanite ravnodušni.

Ključno je da spoštujete in poslušate svojo partnerko. Ne bojte se vprašanj in odgovorov povezanih z novimi akrobacijami v domači „gimnastični“ telovadnici.

 

 

 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Kako proti posledicami pomanjkanja sna?

10 junija, 2015 0