Wednesday, May 29, 2024
13 junija, 2012

Kaj morate narediti, da vas zapusti partnerka?

By 0 1569 Views

 


Nekaj stvari, s katerimi si moški ne bodo prislužili bonus točk, smo omenili. Pri nežnejšemu spolu smo povprašali, zaradi česa so pripravljene prekiniti ljubezensko zvezo.
 

Varanje je boginja vseh napak

Ženske ne prenašajo varanja, ker se mnogo bolj čustveno navežejo na moški spol, si prevaro preveč jemljejo k srcu. Ko se ženska zave prevare in ugotovi, da vam ne more zaupati, je veza končana. Če do nje resnično veliko čutite, se v varanje verjetno ne boste spuščali.
 

Zapiranje vase

Ženske zelo rade govorijo o svojih težavah, moški pa se tem pogovorom izogibajo v velikem loku. Ko ženska smatra, da se ji ne zaupate dovolj, še posebej o pomembnih stvareh, bo pomislila, da vam ni do nje. Razumemo, da niste toliko čustveni, vendar svoje občutke in težave le zaupajte svoji partnerki.
 

Ne želi se vezati

Težava, ki je značilna za večino moških. Ženske naravne nagone obvezujejo vezanje in ustvarjanje družine. Če ste v zvezi dovolj dolgo in se obveznostim izogibate, bo ženska drugje nadaljevala začrtano pot. Dobro razmislite. Če ima smisel svoja najboljša leta zapraviti zato, da na koncu izjavite, da še niste pripravljeni na zvezo. Če vam ni do zaroke ali poroke, zvezo prekinite takoj in ne zavlačujte več let.
 

Gospodinjska dela

Če želite vztrajati v zvezi potem si enakovredno razdelite gospodinjska opravila. Prav nobenem se ne da pomivati posode, vendar ne prepuščajte vsega dela partnerici. Tudi sama ima poklicne in druge obveznosti, zato ji pri hišnih opravilih pomagajte. Dogovorite se za urnik tedenskega pospravljanja. Vaše dekle ali žena bo idejo cenila, mogoče se vam kasneje zahvali v spalnici.
 

Preveč časa namenjate službi

Lepo je delati nekaj v čemer uživate. Kljub temu pa previdno. Če se partnerka pritožuje, da preveč časa namenjate službi, opozorilo vzemite resno. Številne zveze in zakoni so razpadli zaradi teh razlogov. Partnerka bo razumela, da želite zaslužiti čim več denarja in zagotoviti svetlejšo prihodnost, vendar ima vsako pretiravanje svoje meje. Celodnevno delo in delo med vikendi škoduje vaši zvezi. S časom se boste odtujili, zaradi tega pa bo izbruhnilo tudi več prepirov. Ko boste urejali in usklajevali družinske in poslovne obveznosti, se boste na koncu morali odločiti za eno izmed obeh opcij.
 

Stiskaštvo

Ženske so znane po prekomernem zapravljanju, moške pa krasi pretirano stiskaštvo. Njim se težko zgodi, da vnaprej kupijo nekaj kar ne bodo nikoli potrebovali. Večino nakupov zaključijo za nepotrebne in predrage. Naslednjič, ko se skupaj odpravljate v »shoping« poslušajte mnenje partnerke in se odločite za srednjo pot. Vse se lahko reši s pogovorom.

 

Nenehno gledanje športnih tekmovanj

Nihče vam ne more preprečiti ljubezen do nogometa, vendar moški velikokrat pri tem pretiravajo. Zamislite si, da vaša žena v eno gleda limonade in vas sploh ne posluša kaj govorite. Kot vam je tudi njej potrebna pozornost. Tekme lahko gledate kolikor hočete, ne pozabite pa se posvečati tudi partnerki.
 

Druženje s prijatelji

Druženje s prijatelji je lepo in potrebno doživetje, velikokrat pa se zgodi, da partnerji kar pozabijo, da so čas že ves teden namenili njim. Ne pretiravajte, pijanost ob prihodu domov pa bo vašo partnerko samo še bolj napeljalo do kuhanja zamere. Če so vam prijatelji pomembnejši od partnerke, potem tukaj nekaj ni v redu. Potrudite se in ostanite z njo, prijatelje pa pustite čakati.
 

Deska straniščne školjke

Čeprav je razlog dokaj neumen, je na žalost, vzrok številnih prepirov. Vaša lepša polovica bo to najpogosteje opazila, nenehno opozarjanje pa ji bo zavrelo kri. Deska straniščne školjke je najpogosteje kapljica, ki se zlije čez rob. Kljub vsemu niso vse ženske take, dovolj bo, da spuščate pokrov iz čiste dobre namere, ženske pa bodo to namero cenile.
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

S predigro razplamtite strasti

13 junija, 2012 0