Saturday, April 13, 2024

Verjetno ne želite, da bi po zabavi, ki jo organizirate še tedne govorili kako bi lahko bila dobra, če… Če vam že ne morejo pomagati pri organizaciji, pa vam www.pijacenadom.si priskrbijo pijačo za vse okuse. Pijače na dom novost v Sloveniji. Spletna trgovina www.pijacenadom.si je prva tovrstna trgovina, ki vam omogoča nakup vaših najljubših alkoholnih in brezalkoholnih pijač kar preko spleta.


Ne le, da lahko pijačo naročite iz udobnega stola ampak vam vse naročene izdelke dostavijo pred vaša vhodna vrata. Spletna trgovina www.pijacenadom.si ima lastno dostavno mrežo s prijaznim in zanesljivim osebjem, ki vam pijačo dostavi tudi v 12. nadstropje!

Če želite vaše goste še posebej presenetiti, pa izberite enega od pripravljenih party paketov, ki že vsebujejo potrebne pijače za vaš najljubši cocktail, zraven pa dobite tudi brezplačen recept za mešanje, ki vam bo olajšal delo.

Seveda pa lahko na www.pijacenadom.si kupujete najljubše pijače za vsako priložnost. Še posebej pa so dostave veseli tisti, ki težko nosijo težke vrečke iz oddaljenih trgovin, saj tu pijačo naročijo iz naslanjača in jo prejmejo na dom. V njihovi spletni trgovini prodajajo brezalkoholne in alkoholne pijače različnih proizvajalcev. Če želite biti obveščeni o akcijah in novostih, se jim lahko pridružite tudi na facebooku.

Zakaj bi čakali v nabito polnih trgovinah in prenašali težke plastenke in steklenice, če lahko pijačo enostavno naročite preko spleta. Kliknite tu!

Kategorija:   Novice, Urejanje doma
Naslednji prispevek

Po operaciji nove dojke

13 junija, 2012 0