Saturday, May 25, 2024
13 junija, 2012

Kaj partnerjeve fantazije govorijo o vaši zvezi?

By 0 566 Views

Ženske si med potešitvijo svojih seksualnih potreb v mislih oblikujejo različne scenarije. Tudi, če je doma v betonskem blokovskem naselju v katerem jo opazujejo plišaste igračke, si v svoje misli pričara orientalsko plesalko, ki zapeljuje prekrasnega princa. Ženske v fantaziji resničnega filma niti ne želijo. Veliko žensk namreč fantazira o posilstvu, vendar si tega v vsakdanjem življenju ne želi. Takšno razmišljanje ženskam pomaga premagati svoje zadržke. Ženske razmišljajo na način, da fantazijo uporabijo za sprostitev in dopustijo, da razmišljajo o vsemu kar jim pade na pamet. Sanjarjenje o posilstvu ni enako pravemu bolečemu in umazanemu spolnemu odnosu.
 


Ženske sanjarijo samo zase

Seveda so posredi prijateljice, ki rade obsojajo. Svoja sanjarjenja ne upajo zaupati niti svojemu partnerju saj mislijo, da bodo prizadele njihova čustva.

Sanjarjenje o seksualnih podvigih ženskam v glavnem pomaga, da v spolnih odnosih uživajo bolj in tako ne čutijo nikakršne zaskrbljenosti.

Če se partnerju kljub vsemu zaupate, bodite previdne. Izpoved bi znala pripeljati do manjših težav, saj mnogi ali pa večina moških fantazije razume popolnoma narobe.
 

Če vas ljubi bo vaša sanjarjenja razumel

Moška seksualna fantazija se v glavnem nanaša na konkretno dejanje, vendar o njih zaradi strahopetnosti večina molči. Zagotovo bo zaupal nekatere eksotične točke ali tehnike, tiste za katere ve, da partnerka ne bo preveč navdušena pa raje zamolči. Raziskave med pari so pokazale, da se želje le redko udejanijo. Za razliko od sanjarjenj, so v resničnem življenju prisotna čustva.

Prisila partnerja na izpolnitev vaših želja pravzaprav kaže, da v vaši vezi nekaj škripa. V ljubezni zagotovo ne boste pustili, da se vaša partnerka počuti negotovo in zmedeno.

Če ste ravno v novi zvezi in se v njej ne počutite najbolje z izpolnjevanjem partnerjevih fantazij še malo počakajte. Dokler ga ne spoznate dovolj se držite »osnovnih« seksualnih zapovedi. Če vas partner resnično spoštuje bo spoštoval vašo previdnost.   

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Menjava partnerjev po ločitvi vas ne bo potolažila

13 junija, 2012 0