Saturday, April 13, 2024
13 junija, 2012

Kaj pomenijo najpogostejše moške laži?

By 0 1201 Views

 


Lahko pristopimo nekoliko bolj diplomatsko, lahko smo polni odličnih opravičil in pojasnil, lahko ignoriramo dejstva, ki motijo, vendar nič ne bo spremenilo dejstva – moški lažejo, nekateri redko, drugi pogosteje.

Najslabše od vsega je, da smo ženske programirane tako, da verjamemo moškim lažem, na limanice katerih se prilepijo tudi najboljše med nami.

Pripravili smo spisek najpogostejših moških laži in kaj te laži pravzaprav pomenijo!

Pokličem te = Mogoče te pokličem

Ne glede na to, ali se mu zdite primerna kandidatka za morebitno srčno izvoljenko ali pa komaj čaka, da se zmenek konča, bo izrečeni besedi ob koncu zmenka izdavilo večino moških. Kljub vsemu pa vas večina fantov s tem ne želi prizadeti (še posebej, če ste bili na zmenku prijazni). Nasvet? Ne čakajte njegov klic in nadaljujte živeti svoje življenje. Če vam je usojeno vas bo poklical, če vam ni, pa življenje kljub temu teče naprej.

Moja namera ni seks, želim se samo malo pocrkljati = Naredil bom vse, da zlezem v tvoje mednožje

Generalizacija ali ne, pri večini moških je kratkoročni, srednjeročni in dolgoročni cilj seks. Bolj kot se tega zavedamo, bolj nam je jasno dejstvo, zakaj so moški na začetku tako krotki. Bodite previdne, moški bodo izkoristili že prvi trenutek vaše neodločnosti.

 

Boljša si od vseh pred teboj = Bilo je O.K.

Moški v primerjavi z ženskami seks doživljajo precej drugače, zato po seksu ne pričakujte vzhičenja in pozitivnih komplimentov. V kolikor izdavi nekaj podobnega, vas želi samo opogumiti za naslednjo rundo.

Ljubim te = Vzburjaš me

Po tednu dni poznanstva vam izpove ljubezenska čustva? Ne, to ne pomeni, da so moški kar naenkrat postali čustvene in romantične duše, želijo samo eno stvar – videti vas golo v svoji postelji. Emocije, ki lahko med tem nastanejo ne motijo, vendar niso primarnega pomena.

Nisem poročen = Nisem zvest

Zakonska nezvestoba je primarni razlog, ki spočne moške laži. Že samo nekaj mesečna zakonska zveza je dovolj dolgo obdobje, da moške spodbudi k sanjarjenju o drugih ženskah. Poročeni moški včasih znajo biti pripravni in diskretni ljubimci, vendar če niste pripravljene na potencialno dramo, se jim raje izognite.

Krivda ni na tvoji strani = Ti si kriva, samo tega ne smem reči

Vprašajte moške in skoraj vsak vam bo odgovoril, da je ženin jok najhujša situacija, ki nastane ob prekinitvi zveze. Moški lahko dokaj brez težav prekinejo zvezo in gredo na pivo kot  da se ni nič zgodilo, istočasno pa se čudijo našim čustvenim navalom. Prav zaradi tega želi večina moških ublažiti prekinitev zveze tako, da vso krivdo prevzamejo nase.
 

Kategorija:   Nasveti