Monday, March 20, 2023
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Vsak posameznica ima svoje seksualne fantazije, tiste benigne pa vse do bizarnih in neobičajnih. Psihologi trdijo, da fantazije odkrivajo naravo vsakega posameznika in če to drži, preverite same.


  • Sanjarite o dominaciji tekom spolnega odnosa in sanjate o moškem, ki ga spoznate v baru in ga odvlečete na hitri seks? Psihologi trdijo, da pravzaprav sanjarite o divjem seksu brez prisotnih emocij. Takim fantazijam se pogosto prepuščajo ženske, ki v resničnem življenju seks povezujejo s čustvi. V domišljiji pa se prepuščajo seksu brez obveze.
  • Sanjarite o tem, da vas med spolnim odnosom opazuje tretja oseba, oz. sanjarite o seksu na javnem mestu z veliko gledalci? Psihologi so mnenja, da ste podvrženi ekshibicionizmu. Vaša narava je omejena s tradicionalnim razmišljanjem, zato svoje domišljije ne živite. Fantazijo vam lahko izpolni partner, s katerim delita in ustvarita fantazijo. Če ste samske, zapeljite tujca za eno noč.
  • Vrhunec vaše fantazije je seks v podrejenem položaju in sanjarite o grobi spolnosti med spanjem? Psihologi trdijo, da niste preveč samozavestne, kar vas dela negotove in zaradi tega ne prevzemate iniciative. Rešitev leži v pogovoru z vašim partnerjem, ki bo verjetno rad izpolnil vašo željo. Ne pozabite, da tudi same izpolnite kakšno njegovo željo.
  • Mislite o tem, kako seksa vaša prijateljica, vi pa akt opazujete z določene distance? Psihologi bi vas ocenili za radovednico, ki je zavistna in tekmovalna. V tem primeru ni potrebe za voajerizem. Osredotočite se na to kar imate, ne na tisto česar nimate. Razmišljanje, kaj dela drugi par, prenesite v svoje spolno življenje.
     
Komentarji
Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Prekomerno delo škoduje srcu

13 junija, 2012 0