Wednesday, May 29, 2024

Vsak posameznica ima svoje seksualne fantazije, tiste benigne pa vse do bizarnih in neobičajnih. Psihologi trdijo, da fantazije odkrivajo naravo vsakega posameznika in če to drži, preverite same.


  • Sanjarite o dominaciji tekom spolnega odnosa in sanjate o moškem, ki ga spoznate v baru in ga odvlečete na hitri seks? Psihologi trdijo, da pravzaprav sanjarite o divjem seksu brez prisotnih emocij. Takim fantazijam se pogosto prepuščajo ženske, ki v resničnem življenju seks povezujejo s čustvi. V domišljiji pa se prepuščajo seksu brez obveze.
  • Sanjarite o tem, da vas med spolnim odnosom opazuje tretja oseba, oz. sanjarite o seksu na javnem mestu z veliko gledalci? Psihologi so mnenja, da ste podvrženi ekshibicionizmu. Vaša narava je omejena s tradicionalnim razmišljanjem, zato svoje domišljije ne živite. Fantazijo vam lahko izpolni partner, s katerim delita in ustvarita fantazijo. Če ste samske, zapeljite tujca za eno noč.
  • Vrhunec vaše fantazije je seks v podrejenem položaju in sanjarite o grobi spolnosti med spanjem? Psihologi trdijo, da niste preveč samozavestne, kar vas dela negotove in zaradi tega ne prevzemate iniciative. Rešitev leži v pogovoru z vašim partnerjem, ki bo verjetno rad izpolnil vašo željo. Ne pozabite, da tudi same izpolnite kakšno njegovo željo.
  • Mislite o tem, kako seksa vaša prijateljica, vi pa akt opazujete z določene distance? Psihologi bi vas ocenili za radovednico, ki je zavistna in tekmovalna. V tem primeru ni potrebe za voajerizem. Osredotočite se na to kar imate, ne na tisto česar nimate. Razmišljanje, kaj dela drugi par, prenesite v svoje spolno življenje.
     
Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

EU: Kmalu zdravljenje z matičnimi celicami

13 junija, 2012 0