Monday, June 17, 2024

So ženske, ki so v tesnem in senzitivnem stiku s svojim telesom. Te, ponavadi nimajo težav z doseganjem orgazma, niti z morebitno ejakulacijo. Poznamo pa tudi drugo skrajnost, ženske, ki orgazem redko ali nikoli ne doživijo. In da ženske iz druge skupine potolažimo: tudi če orgazma še niste doživeli, to ne pomeni, da ejakulacija ni možna. Mogoče boste presenečeno spoznali, da je do orgazma manjkalo prav to, da se ob občutku tiščanja na malo potrebno niste dovolj sprostili. Sprostite se, ejakulacija bo pozitivno presenetila vašega partnerja, vas pa pripeljala do težko pričakovane ekstaze.


Ženska ejakulacija prihaja, enako kot urin iz sečevoda in ne iz G-točke kot misli večina. Tekočina je bistra in z urinom, z izjemo sečevoda, ni v nikakršni povezavi. Seveda se lahko zgodi nezgoda z ‘zlatim tušem’, še posebej velja za ženske, ki slabo nadzirajo mišice pelvičnega dna in vagine. V tem primeru je pomembno potrpežljivost vašega partnerja. Živčni sistem v sečevodu možganom, za ejakulacijo in tiščanje na malo potrebo, pošilja povsem enake informacije. Ne obsojajte in ne pokvarite trenutka, ki bi lahko v prihodnosti pokvaril telovadbo med rjuhami. Bodite obojestransko sproščeni, poskrbite za sproščeno vzdušje. Ja, lahko se zgodi zlati tuš in mogoče vam bo celo vešč.

Odpravite vse dileme

Spremembe in bogatitev spolnega življenja prav zagotovo izboljšajo partnerski odnos. Vsak nov korak, pa zahtevo potrditev obeh strani. Senzitivni občutek ejakulacije je lahko neprijeten oz. nekoliko nadležen in spominja na tiščanje na malo potrebo. V kolikor si oba želita novih pustolovščin se sprostita, pa kar bo, bo. Ejakulacije, ki jo ponavadi spremlja močan orgazem bosta vesela oba, v kolikor se zgodi zlat tuš, pa ne obupajte in prihodnjič poskusite znova.

Katero stimulirati erogeno cono?

Za doseganje ženske ejakulacije so dovzetne skoraj vse erogene cone, seveda pa je najbolj primerno stimuliranje G-točke. Ni pa zaman opozoriti, da se predigre pač ne sme preskočiti. Ženske se v primerjavi z moškimi ogrejejo nekoliko kasneje. Božanje, igranje s prsmi, sesanje bradavičk in ščegetavčka, so skoraj predpogoj za vstop na naslednjo stopnjo. Nato v vagino z dlanjo navzgor vstavite kazalec in sredinec. Če ste seksualni multipraktik obenem sesajte še ščegetavček.

Približno pet do sedem centimetrov znotraj vagine, boste na trebušni strani otipali spužvasto točko, ali v tem trenutku vašo najboljšo zaveznico G – točko. Točko stimulirajte z obema prstoma. Ob vzburjenosti G – točka lahko nekoliko nabrekne, kar daje dobro povratno informacijo. V tem trenutku je ženska zagotovo dovolj vzburjena. Nadaljujte in povečajte pritisk. Drugo roko položite nad venerin hribček in nežno pritisnete. Tehnika omogoča dodaten pritisk še z druge strani, ki poveča občutek čutnosti in naslade.

Sproščeno vzdušje

Če partnerka potoži, da se ne počuti najbolje in da mora opraviti malo potrebo, jo boste v postelji težko zadržali. Vztrajajte! Ženski instinkt se vedno drži nekoliko bolj v obrambnem položaju, zato ji pomagajte preskočiti to nepotrebno oviro. Vzpodbujajte jo, ne pustite da dvomi vase.

Ko se bliža vrhunec bodite pripravljeni. Nekatere ženske ejakulirajo zgolj nekaj kapljic, nekatere uprizorijo pravi vodomet. Pripravite si brisačo in po ejakulaciji ‘mesto zločina’ očistite. Vagina je po ejakulaciji zelo občutljiva (podobno kot je po izlivu glavica penisa), zato ji pred penetracijo privoščite nekaj počitka.

Ejakulacija zahteva potrpljenje

Vaja dela mojstra, zato ejakulacije ne pričakujte že ob prvi akciji. Bodite strpni in potrpežljivi. Konec koncev zmagovalci nikoli ne obupajo. Poskušajte z drugimi položaji, poslužite se vročih besed, več časa posvetite predigri in medtem ko stimulirate G točko, z drugo roko poskrbite za božanje in stimuliranje drugih delov telesa. Kot alternativa se omenjen postopek ponuja tudi v pasjem položaju. Če ste dobro obdarjen bo mogoče dovolj že sama penetracija, če ne pa tržišče ponuja kup več ali manj uporabnih vibratorjev.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Probiotične kapljice blažijo kolike

17 januarja, 2014 0