Friday, December 8, 2023

Ženske so si različne in vsaka ima svojo kombinacijsko kodo, ki odklene zapleteno ključavnico. Prava šifra pa bo zagotovo pripomogla k boljšemu spolnemu razpoloženju.


Besedni zaklad – izbira pravih besed, v kombinaciji z nekaj decentnimi komplimenti, bodo ustvarili razpoloženje v katerem boste bolj zaželeni.

Ljubezenski ugriz – ko oči povedo več kot besede, se ne obirajte, temveč pristopite k metodi, ki ji bo spodnesla noge. Govorimo seveda o nežnem ugrizu za vrat.

Strasten poljub – zagotovo bo preteklo nekaj časa preden boste lahko pokazali svoj praktični del poljuba. Ko preidete mejo, pa si ne dovolite napak v obliki dušenja ali slinjenja, ker druge priložnosti zagotovo ne boste dobili.

Kulinarične veščine – ni se potrebno zanašati na veščine največjih kuharskih mojstrov, dovolj je priprava užitne jedi, ki ste jo pripravili samo zanjo. Poleg ponudite izbrano vino in nežno, lahko tudi baročno glasbo, ki bosta motivacijska dejavnika za selitev med rjuhe. Pa se malo pozabavajmo: izgelda, da ženske ljubezen doživljajo skozi želodec.

Uporabite roke – začnite z masažo stopal, nato preidite na hrbet. Na ta način se ženske dovolj sprostijo, da z nekaj poljubi na ‘strateških’ mestih odkrijejo vaše namene.

Prevzemite pobudo – poskrbite, da se bo v vaši družbi zabavala. Če niste spontan zabavljač, najprej malo povadite. Naj se dekle v vaši družbi dobro počuti. Dobra volja pa je zgolj pokazatelj, da tudi v postelji ubirate podobno pot.

Spogledovanje – v dolgoletnem partnerskem odnosu strast počasi ugaša. Situacija je povsem normalna, vendar obstajajo metode kako tlečo strast ponovno razplamteti. Pošiljajte sugestivna sms sporočila, namenite ji nežne dotike ali izdavite kaj nepričakovanega. Povsem dovolj, da se vam popolnoma prepusti.

Previdnost je mati modrosti – ne bodite vsiljivi in neotesani. Ženske agresiven pristop hitro ohladi. Bodite strpni in obzirni. Pot med rjuhe bo razmeroma kratka.

Ponudite ji izziv – izziv pomeni vzburjenje in zabavo. Povabite jo na bazen in preverite kdo je boljši plavalec. Bowling in biljard tudi nista tako zgrešeni rešitvi. Naj pokaže svoje veščine in v kolikor zmaga boste tudi vi dobili kar si želite. Nikakor pa zmenka ne uporabite za polnjenje lastnega ega!

Spustite se nižje – pojasnilo zagotovo ni potrebno. Za ta korak pa je priporočljivo, da ste že nekaj časa v zvezi.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Mladim moškim ni do seksa

3 decembra, 2012 0