Tuesday, April 23, 2024

Običajno procedura sobotnega večera je pijačka za pogum, potem pa osvajanje in zapeljevanje. Pa je postopek pameten in učinkovit? Alkohol deprimira centralni živčni sistem in zavira predele, ki so pomembni za spolno vzburjenje in doseganje orgazma – dihanje, cirkulacijo in občutljivost živčnih končičev.


Alkohola se drži sloves dobrega afrodiziaka, seveda popitega zgolj v zmernih količinah. Pijača res sprošča, vendar je vsak kozarec preveč kontraproduktiven.

Alkohol telo dehidrira, za spolno vzburjenje pa je potrebna določena količina krvi, ki dovaja kisik in krepi občutljivost genitalij. Celoten proces je povezan z vlaženjem vagine in erekcijo. Alkohol dehidrira, zato je jasno da povzroča težave.

Več popitega alkohola – mehkejša je erekcija. Poleg dehidracije alkohol vpliva še na izločanje hormona angiotenzina, ki je neposredno povezan z erektilno disfunkcijo.

Ko seštejemo napisano, alkohol ni ravno prava izbira pred samim seksom. Ženske za orgazem tako potrebujejo več stimulacije, moški pa imajo težave z erekcijo in ejakulacijo. Torej, po drugem kozarčku preklopite na vodo.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Ženske varajo pogosteje

10 decembra, 2013 0