Wednesday, June 19, 2024
19 novembra, 2019 SPONZORIRANA OBJAVA

Kako najdem zdravnika, ki opravlja test NIFTY?

By 0 1620 Views

Vse tvoje prijateljice govorijo o testu NIFTY, o njem si brala na spletnih forumih, Facebook skupine za bodoče mamice so polne pohval na njegov račun.


Pripravljena si, da ga opraviš tudi sama, saj veš, da bo tvoja nosečnost potem veliko lažja in pričakovanje otročka slajše.

Ne veš pa, kje test dobiti.

NIFTY čaka nate

Ker želimo, da ima vsaka nosečnica dostop do testa, je NIFTY zagotovo bližje, kot si misliš. V Sloveniji ga lahko trenutno najdeš na kar 45 lokacijah.

Kako torej do njega?

Svojega ginekologa ali medicinsko sestro vprašaj, ali je NIFTY na voljo pri njih. Velika verjetnost je, da je, in lahko boš že takoj dobila svoj termin.

Če NIFTY pri tvojem ginekologu ni na voljo, ne skrbi. Test lahko opraviš kjerkoli, ni potrebno, da ga opravi tvoj izbrani zdravnik. Na spletni strani najdeš seznam lokacij, kjer je test na voljo: https://niftytest.si/sl/kje-lahko-opravite-test.

Izberi najbližjo in se dogovori za termin.

Kot vidiš, je v Sloveniji NIFTY na voljo v vseh regijah, od prestolnice in štajerskega konca do Nove Gorice, Novega mesta in Kranja.

Zaupajo mu priznani strokovnjaki tako v zasebnih ambulantah in diagnostičnih centrih kot v bolnišnicah.

Naročena si na test NIFTY!

Ko imaš svoj datum, ti preostane le še eno – odvzem majhnega vzorca krvi. Ne pozabi – na test NIFTY se lahko naročiš že od dopolnjenega 10. tedna nosečnosti.

Ker vemo, kako težko je čakanje na rezultate, veliko pozornosti posvetimo temu, da tvoj vzorec v naš laboratorij v Zagrebu pride kakor hitro je mogoče. Tam ga analiziramo s pomočjo najmodernejših znanstvenih metod, ki zagotavljajo visoko zanesljivost. Ti pa rezultate prejmeš že 6–10 dni po odvzemu vzorca krvi.

Preprost, varen in zanesljiv

Čeprav je NIFTY presejalni in ne diagnostični test, pa je izjemno natančen. Zahvaljujoč napredni tehnologiji ima več kot 99-odstotno stopnjo zaznavanja treh najpogostejših trisomij – Downov, Edwardsov in Patauov sindrom.

Če želiš izvedeti več o testu NIFTY, obišči www.niftytest.si.

Kategorija:   Nosečnost, Novice
Naslednji prispevek

Kaj so prednosti predrojstvenega testa NIPT?

6 decembra, 2019 0