Thursday, July 18, 2024
4 maja, 2022

Kako potovati z dojenčkom?

By 0 777 Views

Potovanje z dojenčkom mora biti skrbno načrtovano. Pripravljeni morate biti na vse, predvdievati morate več možnih situacij in razmišljati vnaprej, kaj vse vzeti s seboj. Prav zato je lahko potovanje z dojenčkom precej stresno in naporno. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, da bo lažje in bolj brezskrbno.


Poskrbite, da bo potovanje in spanje bolj udobno za vse

Utrujeni boste vsi, vključno z dojenčkom. Zato poskrbite, da vam bo med vožnjo oziroma letom karseda udobno. Splača se investirati v udoben in varen otroški stolček, s seboj pa vzemite tudi blazine, odeje, igračke, vso potrebno hrano.

Ne pozabite na vse pripomočke, ki jih potrebujete

Vključno s hrano za dojenčka, plenicami, igračkami, rezervnimi toplimi oblačili, dudami … Če bo vaš dojenček med potjo zadovoljen in se bo dobro počutil, bo vse skupaj veliko lažje.

Vse skupaj spakirajte v priročno torbo, organizacija naj bo premišljena

Ko enkrat nekaj hitro potrebujete, nimate časa brskati. Dojenček joka, je lačen ali pa je čas za menjavo plenic, vi pa si želite, da bi zanj poskrbeli čimprje in nimate časa brskati za pripomočki. Spakirajte v torbo, ki jo priročna in funkcionalna, hkrati pa ima enostaven dostop do vseh žepov.

Seveda pa ne pozabite preveriti, da je potovanje primerno za starost vašega dojenčka.

Kategorija:   dojenček
Naslednji prispevek

Kako izbrati pravo igračo za dojenčka?

12 maja, 2022 0