Monday, June 17, 2024

Velikost je pomembna, čeprav se predvsem mlajše ženske s tem ne strinjajo, pa moški želijo biti lastniki orodja, ki privablja zavidljive poglede na plaži, ali zgolj v domači spalnici.


Poleg raznovrstnih napravic za podaljševanje obstajajo nekateri triki, ki jih lahko, v kolikor je partnerjev penis nekoliko manjši, uporabite tudi ženske.

Za začetek, bolj kot je partner vzburjen, večji bo penis. Eden izmed faktorjev velikosti je količina krvi v penisu, ki je odvisna od vzburjenosti. Zapeljevanje pred seksom in dobra predigra bosta naredila svoje.

Naslednji trik je dokaj enostaven in zahteva nekaj vaj – Keglove vaje če smo natančnejši. Če med spolnim odnosom skrčite mišice male žličke, bodo robovi vagine penis močneje objeli, posledično ga boste mnogo močneje čutile. Na žalost pa je za to izvedbo potrebno vsakodnevno treniranje.

Za konec pa še enostaven nasvet: odkrito mu recite, da se ne igra z njimi kadar vas ni doma. Če ga uspete nagovoriti, da se nekaj dni vzdrži masturbiranja, bo naslednji spolni odnos izzval močno erekcijo…

Evo… Če nič od naštetega ne pomaga, pobrskajte po internetu in mu za rojstni dan podarite eno izmed že omenjenih napravic. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Katerih sprememb moški pri ženskah ne opazijo

24 februarja, 2014 0