Monday, July 15, 2024

Vsi smo nekoliko vznemirjeni od pričakovanj, kakšen bo seks z novim partnerjem. Bo slab, dober ali odličen? Psihologi so mnenja, da lahko ljubimca ocenite že pred samo predigro. Po njihovih besedah je možno z nekaj enostavnimi triki oceniti njegovo posteljno izvedbo.


Preden z njim končate v postelji, ga poskušajte naučiti nekaj novega – šteti do deset v desetih jezikih, rolati, jesti s palčkami… oz. karkoli vam pade na pamet. V kolikor se bo brez težav naučil recimo temu ženske stvari, lahko od njega pričakujete, da bo v postelji upošteval vaše želje, ki so predpogoj za dober seks.

Predlagajte mu, da vas nekam odpelje, izlet v naravo je več kot pripraven. Spremljajte način njegove vožnje. Način vožnje bo razvozlal marsikatero njegovo karakterno značilnost. V kolikor opazuje naravo, vozi počasi in v vožnji uživa, se podobno odziva tudi v postelji. V kolikor pa se mu samo mudi do cilja…

Za konec ga vprašajte ali si je želel kdaj skočiti s padalom, ali pa se povzpeti na kakšno visoko goro. V primeru pritrdilnega odgovora, je v postelji pripravljen izpolniti vsako vašo željo, kar pa je garancija za dober užitek. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Osamljene na Facebooku odkrijejo več podatkov

2 junija, 2014 0