Tuesday, May 28, 2024

Postavite prava vprašanja

 


Brez zamere, vendar mi ni težko priznati, da so avše moške najljubše žrtve. Postavite se zase, postavite nekoliko pravih vprašanj in vsak prepotenten blefer bo hitro stisnil rep med noge. Neprijetna vprašanja bodo povzročila nervozo, zato bodo najprej pomislili, da se z igro ne splača nadaljevati. Nekaj najbolj učinkovitih vprašanj, ki bodo prevaranta hitro razorožila so:

 

  • Lahko spoznam tvoje prijatelje?
  • Me predstaviš svojim staršem?
  • Te lahko obiščem v službi in greva skupaj na malico?
  • Pokvaril se mi je mobitel, mi za dan ali dva posodiš svojega?

 

Seveda morate biti pripravljene na povračilni udarec. V kolikor brez pojasnila zavrne odgovor na vprašanje, pri tem pa vas obtoži posesivnosti, je prvi znak za zaskrbljenost.

 

Zahtevajte zmenek izven običajnega termina

 

V kolikor se z moškim srečujete po naprej določenem urniku, zagotovo obstaja tehten razlog zakaj je temu tako. Prav zaradi tega, je nepredvidljiv in nedoločen urnik dober indikator, ali v njegovem življenju obstaja še kakšna nesrečnica. Če k vam prihaja pozno zvečer ali si v drugem dnevnem terminu redko vzame čas za vajina skupna druženja, nekaj ne bo v redu.

 

Prisilite ga, da vam pove ali je samski

 

V današnjih časih, ko sosedov niti ne poznamo več, je zelo težko preveriti ali je nekdo v resni zvezi ali ne. Prav zato je pomembno, da izveste kje morebitni snubec živi. Če se ideje brani kot hudič križa ostajata dve možnosti: ali sinček še vedno živi s svojo mamo, ali pa živi z nekom, ki ga vi ne smete videti. Pri obeh pritrdilnih odgovorih pa se iz takšne situacije čimprej umaknite.

 

Predstavite ga prijateljicam in družini

 

Prevaranti se radi skrivajo, ter nase privlačijo čim manj pozornosti. To ne pomeni samo, da vas drži stran od kroga svojih prijateljev, ampak nima želje spoznati kroga ljudi v katerem se gibate tudi vi. Ob morebitnem srečanju z vašimi prijatelji se bodo prevaranti počutili neugodno.  Prav zaradi tega bo vztrajno zavračal povabila za druženje z vašimi prijatelji, družino in sodelavci. Zadeva je zelo enostavna – v kolikor želi moški vaše pozornosti, ne sme imeti težav s spoznavanjem vam bližnjih ljudi.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Sindrom toksičnega šoka

6 julija, 2012 0