Monday, June 17, 2024

Moški, ki še niso odrasli, da se nekoliko vljudnejše izrazimo, običajno frustrirajo svoje lepše polovice, ki se sprašujejo, kaj so gledale ko so sprejemale odločitev o skupnem življenju. Sodite v to kategorijo? Torej zagotovo poznate vse značilnosti nezrelega moškega. Za tiste, ki še doživele podobne izkušnje, pa nekaj nasvetov.


Nezrel moški nima prave službe.  V redu, v današnjih časih je redna zaposlitev prej izjema kot pravilo, pa vendar v kolikor naletite na tipa, ki na dolgo in široko razpravlja s čim vse se ukvarja vedite, da pravzaprav ne dela nič.

Ste prisluhnili pogovoru z njegovimi prijatelji? Se hvali z zvezami za eno noč? Takoj se poberite in veselje prepustite kateri drugi.

Načrtovanje prihodnosti je takšnim modelom španska vas. Največ njihovih planov za prihodnost se nanaša na naslednji dan, mogoče za teden dni. Ne-načrtovanje prihodnosti pa pomeni naslednjo zadevo – ne želi se vezati, je svobodna ptička (vseeno bi vas rad popeljal med rjuhe), je sebičen, pomemben je zgolj on in njegovi užitki.

Nezrel moški vedno išče krivca za lasten neuspeh, kar je zagotovo znak, da se mu v širokem loku izognete. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Učinkovite in neboleče depilacijske metode

24 junija, 2014 0