Wednesday, April 17, 2024

Skoraj 80% moških je priznalo, da je vsaj enkrat v življenju nagovarjalo ženske v seks brez zaščite. In čeprav je znanstveno dokazano, da kondom med spolnim odnosom ne moti, niti ne zmanjšuje samega užitka, večina moških poskuša vse, da bi ženske pregovorili v seks brez zaščite. Raziskava na Washington University je poiskala pet najpogostejših trikov, na katere želijo moški uloviti partnerke za seks brez kondoma.


Najbolj priljubljena je taktika zaupanja: Ne skrbi, sem popolnoma zdrav. Verjeli ali ne, skoraj 38% moških je prepričanih, da je ta trditev dovolj za pridobitev ‘dovoljenja’ za seks brez kondoma. Igrajo na običajno optično prevaro – če vse zgleda normalno, potem mora biti normalno, pa čeprav obstaja cel spekter spolnih bolezni, ki se jih vizualno ne da diagnosticirati. Torej dekleta, če ste za kondom, odprite ga in same jasno pokažite, da brez njega ne bo šlo.

Večina, skoraj dve tretjini moških je prepričanih, da bodo odpor partnerke uspeli zlomiti s številnimi, tudi osladnimi komplimenti. Strokovnjaki trdijo, da je ta taktika najbolj nevarna, saj je zaradi ponorelih hormonov, partnerka pripravljena na številne ‘kompromise’.

Najstarejši izgovor uporablja več kot polovica moških: S kondomom ne čutim ničesar. Tu moški igrajo na sočutje in empatijo, pravzaprav pa gre za mit, ki ne drži vode. Čutnice na moškem spolnem organu s kondomom ne čutijo nič slabše, ženske pa v tem primeru lažje doživijo orgazem, saj jim ni potrebno skrbeti za morebitno nosečnost. Časi, ko so se kondomi trgali, pa so že davno mimo. Seveda pa je potrebno izbrati primeren model in z velikostjo, moški vsekakor radi, nikakor pretiravati.

Okoli 40% moških do seksa brez zaščite poskuša z dokaj nedolžnim vprašanjem tipa: Ali lahko brez kondoma? Stavijo, da bo enostavno in iskreno vprašanje stopilo žensko prepričanje. Seveda pameten odgovor – brez kondoma ni seksa.

Okoli tretjina moških igra na čustva in želi partnerko zapeljati s splošnim: A mi ne zaupaš dovolj? Ne boste verjeli, ženske na to vprašanje pogosto popustijo. Najboljša taktika enaka kot v prejšnjem primeru – brez kondoma ni seksa.

Vse taktike pa lahko poistovetimo z večino moških. Gre za dokaj enostavno zadevo – moški preizkušajo vse, da bi prišli do seksa brez kondoma!

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Zakaj moški oralno zadovoljujejo ženske?

22 oktobra, 2013 0