Saturday, June 22, 2024

Če vas slučajno dnevni dogodki prehitijo, pa ne obupajte prehitro. Prenašamo vam nekaj trikov, kako na hiter in učinkovit način povrniti samozavest in ponovno zasijati s polnim sijajem. Naslednji telefonski pogovor opravite tišje in z globljim glasom, saj znanstveniki menijo, da je globlji glas naravni odziv na pogovor z osebami, ki nam niso najbolj pri srcu.


Ko se usedete za pisarniško mizo, izpostavite oprsje in prekrižajte noge. Odličen trik za dvig samozavesti in številne zavidljive poglede vaših sodelavk, ter seveda zadovoljnih pogledov vaši sodelavcev.

Vas je jutro zamorilo? V predal s perilom namestite nekaj vrečic priljubljenega čaja. Tako boste že od zgodnjega jutra uživali v vam priljubljenem vonju.

Ne vstanite takoj ob zvonu budilke! V postelji ostanite še nekaj minut, se pretegujte in uživajte pod toplo odejo. Seveda pazite da ne zaspite. V kopalnico se odpravite goli in opazujte svoje telo. Osredotočite se na celoto in ne na posamezne dele telesa. Ugotovili boste, da ste pravzaprav zelo zapeljivi.

Goli opravite jutranjo higieno in šminkanje, počutile se boste bolj samozavestno in zapeljivo. Oblecite dišeče hlačke, ter polni moči in elana vstopite v nov dan.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Vse o ženskem oprsju v 100 sekundah

7 oktobra, 2013 0