Thursday, May 23, 2024
13 junija, 2012

Kako izgledati seksi, ne da bi bili opolzki

By 0 1274 Views

Da bi dosegli videz, ki si ga želite, je dovolj že nekaj dodatkov k vaši obleki – malenkosti lahko delajo čudeže!


Uporabite rdečilo

Nič ne naredi ženske bolj privlačne kot polne, čutne ustnice. Nimate ravno takšnih kot Angelina Jolie? Nič ni izgubljeno – rdeča barva bo dala vašim ustnicam poln in sočen videz, paziti morate le, da izberete odtenek, ki najbolj ustreza barvi vaše polti in las. Če imate temnejšo polt, izberite temne ali rjavo-rdeče odtenke, olivna polt – oranžni odtenki, blondinke in rdečelaske – živo rdeča ali svetlo rdeča.

Nadenite si sončna očala

Če je sončno, na nosu, če je oblačno, v laseh. Videti boste sveži in radoživi, dodajo pa še tančico skrivnosti, ki je pri ženskah tako zelo privlačna. Sončna očala lahko nosite čez celo leto, ne samo poleti. Toliko, da veste, pozimi je nošenje sončnih očal še bolj pomembno za zdravje vaših oči, saj je pozimi odboj sončne svetlobe na snegu kar 80%!

Nosite klobučke…

…ali katerokoli drugo pokrivalo. Pokličite si v spomin Sarah Jessico Parker in njeno razgibano zbirko pokrival. Tako kot sončna očala, lahko tudi te nosite vedno in povsod. Začnete lahko z bolj preprostimi oblikami, ki niso tako vpadljive, vendar vseeno pripišejo seksapil. Prav kmalu boste prava zbirateljica klobučkov in čepic.

Uhani, zapestnice, ogrlice

Oblecite preprosto oblekico, zraven pa si nadenite še dolge in bogate uhane, ki popestrijo in začinijo celotno podobo. Nadenite si tudi razne zapestnice, primerne stilu obleke, ki jo nosite v določenem trenutku. Vendar previdno – ne uporabite preveč teh drobnih modnih dodatkov naenkrat, da ne boste izgledale kot ciganske vedeževalke v potujočem cirkusu, he he.

Žensko telo je lepo

…zato izbirajte lepa ženstvena oblačila, ki lepo poudarijo vaše obline. To ne pomeni, da vam morajo prsi ‘pasti’ ven iz oprijete majčke, ampak da raje več pokrijete, kot pokažete. Oblačila naj bodo iz mehkih in nežnih metarialov kot je na primer svila ali kašmir.

Kot vidite lahko na več načinov ustvarite seksi podobo, zato dosti ekperimentirajte, da boste ugotovili, kaj vam najbolje pristaja in v čem se počutite najbolj seksi – v pravem pomenu besede

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Opozorilo učencem glede energetskih napitkov

13 junija, 2012 0