Tuesday, May 21, 2024

V kolikor ste podrejeni zakonskemu jarmu, se zagotovo spomnite vsaj en dogodek v katerem do svojega partnerja niste bile popolnoma iskrene. Ne trdimo, da dober zakon temelji na drobnih lažeh, vendar lahko malokdo trdi, da v njegovem zakonu prevladuje čista iskrenost. Ženske se z lažmi svojega partnerja pogosto preveč obremenjujejo, po drugi strani pa pozabljajo, da same pogosto prirejajo resnico. Pa poglejmo nekaj najpogostejših drobnih ženskih laži:


To je napaka, seveda sem plačala račun!

Finančne težave so v razvitih državah eden vodilnih razlogov za ločitve, k  temu pa je zagotovo pripomogla globalna finančna kriza. Pomanjkanje denarja je samo jeziček na tehtnici, ki v krhkih zakonih pretehta jeziček na stran velikega razočaranja. Večina žensk se zaveda, da bo laž o finančnem stanju, čeprav za kratek čas, zagotovila nekaj miru. Konec koncev se vedno najde neka rešitev.

Med seksom mislim izključno nate

Zagotovo klasika med zakonskimi lažmi. Poudarimo lahko, da so prav moški krivci za sanjarjenje o nekom drugem medtem ko se mečkate so svojim možem. Izkušnje nas učijo, da telovadba pod domačimi rjuhami ni vedno nujna in strastna. Strokovnjaki so mnenja, da sanjarjenja o priljubljeni glasbeni in filmski zvezdi, ali zgolj o fantu iz soseščine, pomaga povečevati libido.

Ne glede na kilograme te ljubim

Tudi če ste mnenja, da je fizični videz vašega moža sekundarnega pomena, še enkrat razmislite. V kolikor vaš može ne more prinesti nakupovalne vrečke ne da zasopiha po prvem nizu prehojenih stopnic, ga pred najverjetnejšo prezgodnjo smrti ne reši nobena ljubezen. Čeprav ni usoden, je zunanji videz ogledalo naše samozavesti in psihičnega stanja. Zdrav duh v zdravem telesu torej.

Ne moti me če se premetavaš po kavču

Dolgoletne izkušnje kažejo, da si ženske ne želijo prepira, zato prevzamejo večino gospodinjski del, istočasno pa tolerirajo popolno delavno abstinenco slabših polovic, ki se v tem času premetavajo po kavču. Dragi moški, ogled športnega programa zagotovo ni nekaj, za kar bi se morale ženske zahvaljevati, to delajo zato, ker vas imajo rade.

Otroci me imajo raje, ker doma preživim več časa

Ena izmed najhujših laži je, ko starši trdijo, da nimajo svojega priljubljenega otroka. Po drugi strani pa imajo tudi otroci priljubljenega starša. Brezpredmetno je govoriti o ljubezni, ker je gotovo enako do očeta in matere, lahko pa govorimo o navezanosti otroka na enega izmed staršev. Časi, ko so samo moški več kot šestdeset ur na teden preživeli na delu, so že zdavnaj minili.

Ne delam, ker želim ves čas posvetiti otrokom

Sanje večine modernih žensk je dobra izobrazba in uspešna kariera. Kljub temu pa še vedno veliko žensk prave resnice možem ne zaupa.

Moje življenje je popolno in ga ne bi spremenila

Nobeno življenje ni popolno. V vsakem ostaja prostor za napredek. Ne glede koliko znaša vaša letna plača, vedno se najde niz velikih in malih stvari, ki vam lahko polepšajo življenje. Ženske se k tej laži zatekajo, zato da pred surovo resnico zaščitijo sebe in svojo družino.

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

Pet najpogostejših vendar napačnih mitov o seksu

13 junija, 2012 0