Wednesday, February 28, 2024
25 februarja, 2020

KAKŠNA MAMA STE GLEDE NA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK?

By 0 4535 Views

Mogoče otroke že imate, mogoče si jih le želite. Če jih načrtujete ali pa ne, spodaj preberite, kakšna mama ste v resnici (oziroma boste) glede na vaš horoskopski znak.


KOZOROG: Kot mama ne dopuščate nobenih neumnosti. Svoje otroke boste že na začetku naučili kaj se sme in kaj ne ter kako se morajo vesti.

VODNAR: Svoje otroke boste naučili hvaležnosti. To bo najpomembnejša lastnost, ki jo boste prenesli nanje.

RIBI: Na vas se bodo otroci vedno lahko zanesli. Ker ste razumevajoči, vam bodo brez pomislekov povedali in priznali svoje težave. Ravno vi boste prva oseba, h kateri bodo pritekli po pomoč.

OVEN: Mama ovnica je največja vzornica svojega otroka. Ker skrbite za svojo osebnostno rast, boste do otroka zelo sočutni in razumevajoči. Podpirali ga boste ne glede na vse in vedel bo, da se lahko obrne na vas ne glede na svoje odločitve v življenju.

BIK: S svojim otrokom boste zelo zelo potrpežljivi. Pustili boste, da se stvari uči počasi in postopoma oziroma tako, kot si želi.

DVOJČEK: Navdihuje vas domišljija in to boste prenesli tudi na svojega otroka. Pustili mu boste, da ustvarja in raziskuje, četudi gre za zgolj dogodivščine na domačem vrtu.

RAK: Vaši otroci vam pomenijo vse na svetu. Ne veste kaj bi brez njih in to prenesete tudi nanje. Ste zelo povezana družinica in veste, da boste eden drugemu vedno stali ob strani.

LEV: Svoj večni optimizem boste prenesli tudi na otroke in jih spodbujali, da lahko dosežejo karkoli si želijo.

DEVICA: Vi ste super mama in veste vse, kar se dogaja okrog vaših otrok in v njihovih življenjih. Z  vsem boste vedno na tekočem in točno boste vedeli, ko bodo slabe volje.

TEHTNICA: Najbolj kul mama na svetu. Vi boste tista priljubljena mama v razredu, ki svojim otrokom dovoli prirejati različne zabave. A to ne pomeni, da bodo izven vašega nadzora.

ŠKORPIJON: Nagonsko boste vplivali na življenje vašega otroka tudi, ko bo ta odrasel. Ne glede na to, ali se bo otrok tega zavedal, boste vplivali na njegove odločitve, pa čeprav boste za to morali malo manipulirati.

STRELEC: Svoje otroke boste naučili, da morajo slediti svojemu srcu. Za vas je najpomembneje to, kar čutite.

Kategorija:   Starševstvo