Wednesday, May 29, 2024

Si v pričakovanju novega družinskega člana in mu želiš pripraviti udoben, lep in moderen kotiček? Svojemu malčku lahko pripravite raj, ki bo njegova otroška leta obarval v domači toplini skrbno pripravljenega in izbranega ambienta.


Izbira barv stene je lahko precej težka odločitev, ki terja nekaj razmisleka, saj vendarle menjava barve sten ni vsakodnevni opravek, sploh pa ne če ste bolj estetske narave in imate radi usklajenost barve sten z opremo in sobnimi dodatki. Tukaj je seznam petih barv, ki so odlična izbira predvsem zaradi svoje nevtralnosti v kombinacijah, kar pride prav posebej takrat, ko malčki odrastejo.

MINT

Mint ali modro-zelena mešanica je zagotovo ena izmed barv, ki je odlična pri kombiniranju. V sobo prinese svežino in se odlično poda k naravnim elementom.Deluje sproščujoče in nežno.

Rezultat iskanja slik za kids room mint

SIVA

Siva barva sten je odlična izbira za navdušence nad skandinavskim slogom in tistim, ki imajo radi poudarke na dekoracijah.

Children, Room Newborn, The Cradle, For Baby, Furniture

ZELENA

Zelena je barva, ki sprošča, pomirja in deluje blagodejno. Uporabite jo lahko v svetlejših ali temnejših odtenkih, odlično pa se poda k leseni opremi.

Rezultat iskanja slik za kids room green

RUMENA

Trenutno zelo moderna in pozitivna, energetična barva, ki se odlično kombinira s črno, belo ali sivo. Podajo se ji leseni elementi in pletenine. Če ste drznejši pa lahko uporabite tudi nekoliko bolj barvno kontrastno opremo, kot sta vijolična ali modra.

Rezultat iskanja slik za kids room yellow

BELA

Bela barva sten je odlična izbira saj je najbolj odprta za vse kombinacije. Bela barva vizualno poveča prostor in hkrati prispeva tudi veliko svetlobne odprtosti.

Plush Toys on Top of White and Grey Mattress Inside Bedroom

Kategorija:   Urejanje doma
Naslednji prispevek

Vrtne mize – kot nalašč za poletno zabavo

30 septembra, 2020 0