Monday, May 20, 2024
30 novembra, 2021 SPONZORIRANA OBJAVA

Kakšni so dobri copati za otroke?

By 0 729 Views

Ste tudi vi starši otroka, ki ne želi nositi copatov, jih ob prvi priliki izgubi ali pozabi kje so? Čeprav hoja z bosimi nogami ni škodljiva za otroke, pa je v določenih situacijah, na primer v vrtcu ali šoli, nošenje copat obvezno predvsem zaradi higienskih razlogov. Poleg tega topli in udobni otroški copati skrbijo, da otrokom v noge ni mrzlo, kar v hladnejšem delu leta pomeni manj prehladov in obolenj. Da bodo topli otroški copati postali eden najljubših kosov otrokove garderobe, izberite takšne, ki bodo otroku všeč in jih bo z veseljem obul na nogo. Po eni strani morajo biti zabavni in privlačni za otroški okus, po drugi pa zahtevati strogim kriterijem kakovosti in varnosti.


Kako prepričati otroka, da doma nosi copate?

Ste ena izmed tistih družin, kjer so copati povsod po stanovanju, le na nogah otrok ne? Za takšne otroke so najbolj primerni zaprti copati za otroke na gumico, ki jih ne morejo kar tako spraviti iz noge. Če želite otroka navaditi nošenja copatov, je najboljši način da to dosežete, skozi igro. Izberite copate s priljubljenim motivom ali najljubšim akcijskim junakom in se pretvarjajte, da dokler ima obute copate, mu ti dajejo posebne moči.

Otroški copati za v vrtec

Ko se malček odpravlja v vrtec, so ena nepogrešljivih stvari ki jih potrebuje, otroški copati za vrtec. Ti morajo zahtevati številnim kriterijem. Prvič, biti morajo takšni, da jih malček med igro in tekanjem ne izgubi, najbolje zaprti in na gumico.

Drugič, biti morajo lepi, da jih malček sploh želi nositi in jih ne sezuje ob prvi priložnosti. Tretjič, biti morajo edinstveni in obvezno podpisani, da jih ne more izgubiti ali zamenjati z vrstniki. Vsak starš spozna vsaj eno mamo ali očeta vrstnikov preko zamenjanih otroških reči, naj bodo to copati, čevlji ali oblačila. In zadnjič, biti morajo udobni, zračni in iz kvalitetnih materialov, saj bodo otroci v njih preživeli velik del dneva.

Udobni copati za otroke različnih starosti in okusov

Ko malčki odrastejo in je čas za šolo, je čas tudi za nekoliko bolj »kulske« copate za šolo. Ker so večji otroci bolj živahni in razigrani, morajo biti iz kakovostnih materialov, ki zdržijo tekanje, drsanje in obrabo.

Za nekoliko manjše otroke se še vedno priporočajo udobni otroški copati z gumico, za večje šolarje pa že klasični odprti copati za nataknit in z nedrsečim podplatom. Otroci imajo radi pisane barve in zanimive motive, zato so udobni otroški copati Brodi idelana izbira. Lahko jih izdelajo tudi po naročilu in nanje našijejo najljubše risane junake, napišejo ime ali kaj drugega. Ker je šolarjem igra in druženje veliko bolj pomembna kot copati, bodo edinstveni in personalizirani motivi poskrbeli, da bodo skrbeli zanje in jih ne bodo zamenjali oz. pozabili v šoli.

Kategorija:   otrok
Naslednji prispevek

Kako v času praznikov zaposliti otroka?

17 decembra, 2021 0