Monday, April 22, 2024

Dvigalo

Številni pari se hvalijo s prednostmi seksualnih igric v dvigalu, ki pa ni nujno, da se končajo s penetracijo. Strastni poljubi, otipavanje in raziskovanje partnerjevega telesa je dovolj za nepozabno izkušnjo. V primeru, da vas strast ponese, pa ne pozabite pritisniti na gumb STOP. Le tako se boste izognili pogledu nezaželenih sosedov ali šokiranih pogledov majhnih otrok.


Kino

A obstaja kje bolj ‘intimen’ kotiček kot je zamračena in na pol prazna kinodvorana? Za mlade pare je to izvrstna priložnost dodobra spoznati anatomske značilnosti svojega partnerja ali svoje partnerice. Izberite film, ki privabi manjše število gledalcev, če se le da, pa poskrbite za karte v zadnji vrsti dvorane. Če vas slučajno zasačijo zna biti zelo nerodno, zato raje ostanite samo pri dotikih.

Stranska ulica

Ozka, temna ulica izza kakšne restavracije ali kluba, je idealen ambient za neobvezujoč hitri seks. Imejte na umu, da se poleg seks avanturistov, v temnih ulica zbirajo tudi brezdomci in prevaranti. Svojo seks oazo izberite previdno.

Zapuščeno stopnišče

Strokovnjaki so mnenja, da so osamljene stopnice poslovnih zgradb, izjemno popularno mesto za ‘ hitrega’. Zaposleni se na ta način sproščajo in hitro rešujejo težave nakopičenega stresa. Seks na stopnišču pa ni povsem varen. Poleg tega, da se lahko umažete ali celo padete, morate biti pozorni na morebitne varnostne kamere, ki se ponavadi nahajajo v teh stavbah.

Skrivna pisarna

Ne veste kje boste ‘padli’? Čas je, da poiščete pisarno ali skladišče, ki jih nihče ne uporablja. Zaposleni, ki odkrito priznajo seks na delovnem mestu pravijo, da desetminutna avantura izboljša njihov delovni učinek. Če se odločite za seks na delovnem mestu pa pazite da vas ne zalotijo.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Menopavza in homeopatija

2 avgusta, 2012 0