Saturday, July 20, 2024

Edinstvene oblike telesa, ki bi bila všeč vsem moškim, ni. Raziskovalci so prišli do zaključka, da obstaja šest glavnih oblik, ki enako močno privabijo različne moške okuse.


Za začetek se ustavimo pri ženskah s poudarjenimi boki in zadnjico, ki sta aduta številnih žensk. Prav zibajoči boki in migajoča zadnjica pa sta predpogoj za lovljenje poželjivih moških pogledov. Omenimo samo Jennifer Lopez in veste o čem govorimo.

Bujno oprsje je še eden izmed priljubljenih fetišev, zaradi katerih je bilo v znanstvenih raziskavah porabljeno no stotine litrov črnila. Moške bujno oprsje tipa Salma Hayek in Katy Perry pač močno privlači.

Majhno je ljubko je podzavestni rek številnih, še posebej nižje raslih moških, ki so s svojo višino omejeni na žepne Venere. V to skupino lahko umestimo Shakiro, Evo Longorio in Kylie Minogue.

Tudi manekenke se pogosto znajdejo v mokrih moških sanjah. Vitka postava in dolžina nog, ki jim ni videti konca, moške enostavno pozitivno zmedejo. Naomi Campbell, Eva Mendes, Cindy Crawford… seznam je zelo dolg.

Poželjive poglede pa brez težav izzovejo tudi bogate baročne obline. Christina Hendricks, Mariah Carey, Kim Kardashian so samo nekatere, ki lahko povzročijo kuhanje moških možganov.

Na koncu pa omenimo vitke športne postave, ki imajo v primerjavi z manekenkami, nekaj več oprijemljivega ‘mesa’. Njihova kompaktna telesa izzovejo zavidajoče ženske in poželjive moške poglede. Dovolj je omeniti Charlize Theron in Cameron Diaz.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Priporočila za lažjo opustitev kajenja

29 novembra, 2012 0