Saturday, April 13, 2024

Moški ne razumejo najbolje, da ženske potrebujemo čas zase in da včasih želimo v miru uživati povsem same. Da bi moški premogli toliko empatije in sami ugotovili, kdaj je čas za naših pet minut miru? Misija nemogoče!


Ali se moramo ženske prilagajati moškemu okusu in željam? Ne ravno. V začetku odnosa smo ženske zelo občutljive, posledično želimo biti popolne in ko se kasneje malo ‘zapustimo’, tudi moški se, pa nastane težava. Smo pozabile na depilacijo? Moški tega ne bodo komentirali, kar pa ne pomeni, da niso opazili.

Moški, naj se vam ne zdi čudno, če se na delo odpravimo v normalnih bombažni spodnjicah, ki spominjajo na spodnjice vaše babice. Ne niste nam zastonj kupili zapeljivega čipkastega spodnjega perila, ampak vedite, da je za daljšo nošnjo zelo neudobno. Menda ne pričakujete, da bomo v službi zapeljevale sodelavce.

Joj, ne sprašujte nas o naši preteklosti in nikar nas ne primerjajte s svojo mamo.

Včasih je dobro, da pokažete malo samoiniciative. Vprašajte nas, kaj potrebujemo in kaj si želimo. Pozorno poslušajte, nič ni hujšega kot mehanično kimanje z glavo medtem, ko ste zabubljeni v televizijski sprejemnik.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Nenavadni načini doseganja orgazma

23 septembra, 2013 0