Monday, June 17, 2024
24 februarja, 2014

Katerih sprememb moški pri ženskah ne opazijo

By 0 920 Views

Ženske na moških opazijo že najmanjšo spremembo, nove čevlje ali kos oblačila, ko pa se zadeva obrne pa lahko povzroči živčni zlom: moški na svet gledajo popolnoma z drugačnimi očmi.


Novo torbico ali čevlje bodo opazili zgolj, če ju boste kupili z njihovo kartico. Torbice, ki jih nosite so moškim očem enake (velike, majhne, črne, rdeče…), vse isti ‘šmorn’. Čevlji pa so daleč stran od moškega vidnega polja: moški si ponavadi ogledujejo prsi, boke, zadnjico, bedra in pogojno še meča. Torej, do čevljev njihov pogled ne seže. Res pa je, da bodo opazili čevlje z visokimi petami, vendar ne bodo vedeli kdaj natančno ste jih kupile.

Nova frizura je enako travmatična izkušnja – pridete domov in pričakujete njegov odziv, partner pa vas zgolj pozdravi in vpraša, kaj bo za večerjo. Kaj bo opazil? Če se boste postrigli na balin, ali pa drastično spremenili barvo las. Tudi nova šminka za ustnice je moškim nevidna – moški ne razlikujejo med naličeno  in naravno barvo ustnic.

Nega in ličenje obraza sta se že tako udomačila (nekatere ženske se brez njega pred dragega ne prikažejo tudi pol leta), da ne bodo prepoznali razlike med niansami pudra. Prav tako ne bodo prepoznali depilirane in nekoliko poraščene noge (z izjemo nesrečnic, ki so bolj poraščene).

In kako pritegniti pozornost vašega partnerja? Prestavite njegov fotelj ali pa skrijte daljinski upravljalnik. To moški takoj opazijo!

Ne sekirajte se preveč…to so pač moški možgani, skrivnost tudi za moške same. 

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Primeri nepotrebnega ljubosumja

24 februarja, 2014 0