Monday, June 17, 2024

Roman i in filmi so prepolni ‘alfa’ samcev, ki brez težav pristopijo k ženskam, ter jih že naslednjo minuto odpeljejo med rjuhe. Resnično življenje je popolnoma drugačno, verjetno kaj takšnega še niste doživele, morda pa se nekje motite?


Ste nenehno obkrožene s prijateljicami in se sprašujte, zakaj k vam ne pristopi moški, ki se z njim že več tednov srečujete in spogledujete? Ravno zaradi tega, redki moški imajo dovolj samozavesti, da vskočijo v srčico kokošnjaka.

Druga zadeva, ki jih bo vsekakor odstranila iz vaše bližine je nenehno pregledovanje sms-sporočil. Odšli ste v družbo, zato morate biti družabne, kar pa ne pomeni objavljanje statusov na družabnih omrežjih. Poleg tega pa lahko moški pomislijo tudi to, da se dopisujte s ‘princem’ iz svojih sanj.

Veliki uhani so bili pred leti zadnji krik mode, vendar so ti časi nedvomno mimo. Moški, ki zagledajo še tako lepo in privlačno žensko, ki se ‘bori’ ostati z zravnano glavo, enostavno podaljšajo korak.

Najbrž vam je všečna kričeča barva vaše šminke, no moškim zagotovo ni. V kolikor se ne znate nasmehniti, so vaše možnosti minimalne. Pri spogledovanju in zapeljevanju sta nasmeh in naravne nianse v veliki prednosti.

Pretiravanje z ličenjem ne bo privabilo moških, ki bi si jih želele. V kolikor močan make-up kombinirate z vrstico žganih pijač na točilnem pultu, se vam bodo pravi moški zagotovo v širokem loku izognili. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Hrana za ubijanje libida

10 marca, 2014 0