Monday, June 17, 2024

Si želite, da bi bila velikost vašega ponosa številko ali dve večja? Niste edini, ste v družbi velike večine moških, ki jih skrbi ta tako življenjsko ‘pomembna’ dimenzija. Večina moških si je v eni izmed spletnih anket zaželela večji penis.


Kaj je majhno?

Uradne znanstvene raziskave pravijo:

  • Dolžina velikosti penisa skoraj 70% moških se giblje med 12 in 15 cm, v povprečju nekaj manj kot 13 cm.
  • Okoli 13,5% moških se lahko pohvali (ali pa tudi ne ravno) z dolžino od 9,5 cm do 12 cm
  • Prav tako okoli 13,5% moških je lastnikov 16 do 18 cm dolgega orodja
  • Okoli 3% moških presega ali ne dosega omenjenih dimenzij

Kaj želijo ženske?

Velikost je pomembna, vendar za moške. Večina velikost povezuje z dobrim seksom. Brezpredmetne primerjave s pornografskimi igralci moški ego hudo poškodujejo. Prav tako, sicer zaigrane, ekstaze njihovih soigralk.

Ženske o velikost ne razmišljajo veliko. Njihove prioritete se začnejo nekje drugje. Znanost ugotavlja, da je kar 67% odstotkov žensk zadovoljnih z obdarjenostjo svojega partnerja, 27% jih trdi, da je celo preveč obdarjen in zgolj 6% njih pravi, da je partnerjev vražiček premajhen.

Kdaj spremenijo kriterij?

Različne dolžine in debeline odkrito zagovarjajo avanturistke, ki svoje početje zagovarjajo z radovednostjo, spolnim zadovoljstvom in potešitvijo. Zanimivo je, da se zaradi neudobja in bolečin, pogosteje pritožujejo nad od narave bolj obdarjenimi moškimi.

Medtem ko penis pritiska na maternični vrat, je statistično zelo malo žensk sposobnih doživeti orgazem. Med vzburjenostjo se maternični vrati vaginalni odprtini približa nekje na 12 do 15 centimetrov.

Znanje in pristop?

Čeprav so ženske čustvena bitja, se med spolnostjo še vedno odzivajo na fizični užitek, kljub temu pa ne gre zanemariti velikosti vašega srca. Dolžina vašega ponos ni merilo za ocenjevanje izvedbe v postelji.

Vsaka ženska je zgodba zase, njihove spolne potrebe in želje se druga od druge razlikujejo. Ženske so kot sestavljanka, brez univerzalne tehnike ali strategije. Nekateri evolucijski psihologi celo trdijo, da s tem načinom ženske testirajo njihove potencialne partnerje. Prilagodljivi fantje test hitro opravijo, neprilagodljivi pa pogosto štrbunknejo v pekel.

Ena izmed raziskav celo trdi, da so moški za manjšim penisom boljši ljubimci, saj se ne zanašajo zgolj na velikost.

Odnos s ščegetavčkom

Med samo penetracijo veliko število žensk orgazma ne doživi. Nikoli! In za to ni kriva velikost moškega spolnega organa. Pomembna je razdalja med ščegetavčkom in vagino. Torej moški, osredotočite se na zunanje spolovilo. Ščegetavček dokaj enostavno dosežete z jezikom, penisom, prsti…

Se čudite? Sto odstotkov žensk se med samozadovoljevanjem ukvarja s ščegetavčkom, zgolj 20% ob tem penetrira v vagino. Torej?

Odnos s partnerko

Večina žensk pri dobremu ljubimcu išče čustveno inteligenco in ne dolžine penisa. Nihče ni enako obdarjen, vsak dober ljubimec iz danega iztisne najboljše.

Igrajte na njeno dušo in ščegetavček, ne pozabite, da se najpomembnejši spolni organ nahaja med ušesi.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Najboljša je DASH dieta

12 januarja, 2015 0