Monday, June 24, 2024

Vsakodnevni ritem zaposlene ženske ne pušča ravno veliko prostora za vznemirjenje in razbijanje monotone rutine. Nato pa se v tem predvidljivem krogu pojavi nov obraz, ki razbije monotonijo. Mogoče je sodelavec, sosed ali tujec iz trgovine, ki bo s svojimi zgodbicami prebudil uspavano sanjarjenje.


Posesiven partner

Ženska v zvezi s posesivnim partnerjem, ki ji prepoveduje druženje s prijateljicami ali brska po njenem mobilnem telefonu žensko prisili, da si poišče partnerja poleg katerega bo lahko zaživela svoje sanje.

Pomanjkanje komunikacije

Vsi odnosi so odvisni od medsebojne komunikacije, ko komunikacije ni se spremenijo tudi skupni cilji, prične se oddvojeno življenje. V teh situacijah se ženske pogosteje srečujejo s prijateljicami, ali pa poiščejo moškega, ki želi sodelovati pri skupnih načrtih.

Čustva

Ženske so čustvena bitja. Ni pomemben zgolj seks, potrebujejo tudi čustveno in duhovno povezanost. Ženske želijo, da vse delite z njimi. Ste imeli slab dan v službi? Ne skrivajte, ampak ji to povejte.

Maščevanje

Prevarana ženska je najnevarnejša ženska. Poleg vsega, se bo poskušala maščevati. V želji, da se partner počuti enako, so se ženske pripravljene maščevati v stilu oko za oko in tega niti ne skrivajo. Prevara je maščevanje, vendar komu služi?

Strnimo misli: če v odnosu ni pozornosti in ljubezni, varajo tako moški kot ženske.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Zakaj se dojenček smeji?

8 januarja, 2014 0