Tuesday, May 21, 2024

Točka je locirana na prednji strani vaginalne mišice. Če potrebujete referenčni okvir zgolj pritisnite na delček tkiva, ki se v vagini nahaja za ščegetavčkom. Prav ta delček tkiva se odzove na ritmično stimulacijo. Ob masaži tkivo postane bolj čvrsto.


Užitek skozi G-točko

Higiena – čiste roke so osnova za iskanje izgubljenih točk intimnih predelov. Številne ženske so nagnjene k okužbam sečil in reproduktivnih organov, ki jih povzroča pomanjkljiva higiena rok in moških spolnih organov. Dobronameren nasvet – pred vsakim brskanjem po vagini si umijte roke. Lahko se izgubi trenutna spontanost, ampak pomislite, partneričino vnetje vas lahko prisili v nenačrtovano spolno abstinenco. Tudi dolgi nohti niso ravno v prid preventivnemu zdravju vaginalne sluznice.

Občutek – prav različni občutki in reakcije so razlogi, zakaj mnogi, tako moški kot ženske, podvomijo o obstoju same G-točke. Pri nekaterih se pojavi občutek tiščanja na malo potrebo, spet pri drugih je stimuliranje neverjetno prijetno, tretje ne čutijo ničesar.

Potrpežljivost – iskanje G-točke mora biti zabavno in užitkarsko doživetje, doživetje, ki odpira plezalno steno do gore spolne naslade in vrhunca. Včasih prevelik pritisk ne izpolni vseh želja. Naj vas s izkušnja ne potre. Ne bodite razočarani, iščite naprej. Iskanje spolnih užitkov in igrice povezane s spolnostjo so zabavnejši del življenja.

Položaj – najboljši položaji iskanja t.i. božanske točke za stimuliranje med samim spolnim odnosom je položaj od zadaj ali po domače po pasje. V tem položaju moški spolni organ prodre globlje v nožnico, penetracija pa povzroči več trenja na prednji vaginalni steni. Misijonarski položaj z njenimi nogami na ramenih zagotovi skoraj direktno stimulacijo G-točke. V tem položaju se moški znajdemo nekoliko v bolj privilegiranemu položaju, spolni organ drsi skozi prednji del vaginalne stene. Za mnoge ženske pa je ta položaj neprijeten in boleč, zato prisluhnite svoji partnerki in upočasnite tempo. Položaj pri katerem je partnerka na vrhu je odličen uvod v G-orgazem. Partnerka samo odloča o kotu in hitrosti penetracije.

Ščegetavček – samo stimulacija G-točke pa za vroč orgazem včasih ni dovolj. V igro vključite tudi ščegetavček, ne pozabite nanj. Ženske (sicer ne vse) imajo odlično izbiro med več tipi orgazma (ščegetavček, vagina, G-točka).

Komunikacija – jo še vedno ne najdete? Tudi v tem primeru je komunikacija ključnega pomena. Nekatere ženske z lahkoto doživljajo G orgazme, druge te sreče nimajo. Seveda to ne pomeni, da se morate prizadevanju odpovedati, z rezultati pa se morate sprijazniti tako ali drugače. Da bi zadovoljili svoj ego ne pritiskajte na partnerko.

Potrpežljivost in komunikacija sta pot, ki vas bosta pripeljala na vrh gore. Če dodamo še sproščeno vzdušje in dobro pripravo, pa vrha zagotovo ne morete zgrešiti.

 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Ne staramo se z enako hitrostjo

9 julija, 2015 0