Saturday, June 22, 2024
10 decembra, 2021 SPONZORIRANA OBJAVA

Ključ do lepih las, obrvi in trepalnic je pravilna nega

By 0 850 Views

Vse ženske si želimo imeti sijoče bujne lase, močne in goste obrvi ter olge trepalnice. Da bi bile videti kot prave zvezdnice, ni več nemogoče, saj na trgu obstaja ogromno pripomočkov, s katerimi lahko poskrbite za  zapeljiv videz na povsem naraven način. Potrebna je le pravilna nega in izbira učinkovitih ter kakovostnih izdelkov za nego.


Pravilna nega suhe kože in krhkih las skozi zimo

Tako kot jeseni odpada listje, je tudi močnejše izpadanje las jeseni popolnoma naraven pojav. V tem času je potrebna še toliko večja pozornost pri negi las, da pravočasno preprečite prekomerno izpadanje las pozimi.Šampon za goste lase ob redni uporabi lahko reši vaše težave z izpadanjem las, saj deluje neposredno na lasne mešičke, preprečuje njihovo odmiranje, spodbuja prekrvavitev lasišča ter intenzivno rast novih las. Toda pozor, bodite previdni pri izbiri šampona za goste lase. Izberite takšen šampon za gostejše lase, ki je primeren za vsakodnevno uporabo in je klinično testiran.

Nega trepalnic je ključna za zapeljiv pogled

Tudi trepalnice potrebujejo pravilno nego, če želite, da so dolge, goste in lepo privihane. Nega trepalnic se lahko enostavno uvrsti v vašo lepotno rutino, saj na trgu obstaja serum za bujno rast trepalnic, ki na naraven način in le z enim nanosom spodbudi intenzivno rast trepalnic. Toda ni vsak serum za rast trepalnic enako učinkovit. Pred izbiro seruma za rast trepalnic  preverite proizvajalca, sestavine in njihovo poreklo ter kar je najpomembnejše ali je serum klinično testiran. Serum za rast trepalnic Derma-Luxelash je primeren tudi za najbolj občutljive oči in zagotavlja prve vidne rezultate že v 14 dneh.

Za goste in mladostne obrvi je potrebna pravilna in redna nega obrvi

Si tudi vi želite iimeti goste in divje obrvi? Ste si jih mogoče v preteklosti preveč populile in vam zdaj ne zrastejo več? Naj vas razveselimo! Serum za bujno rast obrvi vam povrne naravno goste in lepo oblikovane obrvi. Inovativni serum za rast obrvi Derma-Luxebrow navdušuje uporabnice, saj globinsko stimulira dlačne mešičke in pospešuje rast obrvi, jih okrepi, zgosti in neguje. Zdaj lahko spodbudite rast obrvi tudi na mestih kjer ste jih prepulile. Ta serum za rast obrvi je ugodnejša in varnejša  konkurenca trajnemu vrisovanju obrvi.

Že danes obiščite https://derma-luxecosmetics.com/sl/ in si izberite vse potrebne izdelke za nego las, nego obrvi in nego trepalnic ter zasijte v vsej svoji lepoti.

Kategorija:   mama, Telo in koža
Naslednji prispevek

Kakšna je razlika med dnevno in nočno kremo?

4 januarja, 2022 0