Monday, June 17, 2024

Simptome, ki vodijo v propad zveze, ni težko prepoznati. Čeprav smo si različni pa je, v kolikor svojega partnerja najdete vsaj v enem od spodnjih opisov, čas za alarm.


»Želim biti samo s tabo!«

Za mnoge pozitiven stavek, vendar naj previdnost ne bo odveč. Izbira stavka v tem primeru pušča številna odprta vprašanja. Zakaj »samo s tabo«? Ali obstaja še kakšno s katero se želi družiti? Ali je mogoče cincal med vami in drugim dekletom? Kaj sploh pomeni ta stavek? Iskrenega odgovora verjetno nikoli ne boste dobili.

»S tabo želim imeti otroka«

Ko sanjate o resni zvezi, vas prav zagotovo ne bo zmotila resnost njegovih načrtov. Vendar bodite previdne. Moški omenjen stavek pogosto izrečejo v efektu, mogoče da vas pomirijo ali razveselijo. Kljub temu, da so mogoče v tistem trenutku iskreni, pa ne bodite presenečeni, če se naslednji dan premisli.

Zanemarja nežnosti

Poljubi in nežni dotiki se le še redko zgodijo? Se zgodijo v glavnem na vašo pobudo ali v najboljšem primeru kot predigra? Opazite, da so med poljubljanjem njegove oči odprte, ali se razgleduje po sobi? Zagotovo nekaj ni O.K.

Z lahkoto obljubi, še lažje obljubo poje

Ne gleda ali gre za manjše stvari, kot dogovor o skupni večerji, vikend z vašimi starši, ali tisto ključno, da bos poiskal boljšo službo in končno dejal svoji materi naj se ne vpleta v vajino življenje. Resnica je enaka – ni mož beseda. Ali res želite biti s takim človekom?

Vedno govori o prihodnosti, a prihodnosti ni na vidiku

Še ena izmed lastnosti moškega, ki nikoli ne odraste. Po eni strani mu je všeč idealna slika skupnega življenja, po drugi strani pa ne želi narediti koraka in želje tudi uresničiti. V tem primeru se večina žensk prej postara, kot pa da bi doživele razsvetljenje. Potem je že prepozno, ne bodite ena izmed njih. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Spontano okrevanje po analni okužbi s HPV 16

27 februarja, 2014 0