Wednesday, May 29, 2024

Vas zmrazi, kajne? Misel, da se s partnerjem že nekaj časa pripravljata, da po (pre)dolgem času končno skočita med rjuhe, zadevo do potankosti načrtujeta, pazita, da otrok trdno zaspi, nato pa naenkrat – pa saj ni res, stoji pred vrati spalnice in gleda?


Spodaj vam predstavljamo zanimive zgodbe staršev, ki so na glas spregovorili ravno o tem dogodku. Kaj so pa povedali otroci, ki so jih ujeli pri seksu?

Dawn (38): ”Mislila sva, da se nama je posrečilo, ker so bili otroci v postelji, ampak 10 minut kasneje je najina petletna hčerka uletela skozi vrata, in sicer med najinim ‘slavjem’, ker je bila prestrašena zaradi sove, ki se je oglašala pred oknom. (Mimogrede, res je bila kriva sova in ne midva.) Moj mož je zaradi sramu skočil v kopalnico, jaz pa sem ji rekla, da sva se žgečkala. ”Zakaj sta se žgečkala brez pižam?” je vprašala. Odgovorila sem ji, da si bolj žgečkljiv brez pižame.”

Dafna (38): ”Ko je imela moja hčerka tri leta, je vstopila v sobo in rekla: ”Mami, ali so tukaj res divje živali? Slišim jih.” Rekla sva ji: ”Ne, draga, verjetno si sanjala.” Mislim, da ni ničesar videla, ker je bila noč in luči so bile ugašane, z možem se še vedno smejeva temu.”

Cindy (37): ”Moja hčerka je imela 11 let, ko je uletela med seksom, takrat smo že govorili o ptičkah in čebelicah, zato je poznala osnove seksa. Ampak nič je ni moglo pripraviti, niti naju, na to, da naju bo ujela, ko sem imela polna usta, dobesedno. Vem, da ji je to bilo nagnusno, ampak menila sem, da si zasluži vedeti resnico o tem, kaj sem delala, zato sem jo posedla in ji povedala, da je to bil oralni seks in kaj pomeni. Bilo je neverjetno neprijetno, ampak ljubše mi je bilo, da je to izvedela od mene in ne od prijatelja.”

Julie (37): ‘‘Ko je bila moja najstarejša hčerka stara 15 let, sem se neke noči zbudila in opazila sem, da mi je hčerka poslala tri sporočila. Ob 23.44: Dobesedno sta me prestrašila do smrti. Nato ob 23.48: Lahko slišim tebe in očeta vse do moje sobe … Ampak to ni nekaj, kar želim, da me zbudi. Nato ob 23.58: Naslednjič prižgita radio ali kaj drugega. Grozno … Oprosti, draga!”

Charlene (40): ”Najina najmlajša hčerka, ki je sedaj stara devet let, še vedno rada spi z nama v postelji. Rada se ‘cartava’ z njo, ampak pred kratkim sva ugotovila, da bi morali narediti spremembo, ko nama je vljudno rekla, da bi bilo v redu, če jo ponoči umakneva na eno stran postelje, da imava lahko ‘mama in oče trenutek’. Očitno ni vedno tako trdno spala, kot sva mislila.”

Jack (39): ”Nekega večera je malček prišel v najino sobo, ko sva seksala. Bilo je presenečenje, ampak z ženo sva mislila, da ga nosi luna. To je težava, s katero se bojuje že več let in naučila sva se, da je najbolje, da ga odneseva nazaj v posteljo čim bolj po tihem. Če ga zbudim, bo znorel. Zato nisem nič rekel, objel sem ga okrog pasu in ga pospremil nazaj v posteljo. Nisva razmišljala o tem, dokler ni nekega dne kar na enkrat dejal: ”Oči, zakaj si moral lulati v mamino zadnjico? Očitno je bil vseeno buden …”

Marry (38): ”Neko jutro so bili kopalni plašč in moje spodnje perilo še vedno na tleh, tam, kamor so poleteli med poznim nočnim seksom. Moja petletna hčerka je prišla v sobo, da nama zaželi dobro jutro in vprašala me je, zakaj sem slekla oblačila ponoči. ”Si imela nesrečo?” me je vprašala. Rekal sem, da ne, ali jo je imela ona in zakaj ni prišla po mene. Njen odgovor je bil: ”Sem, ampak bila si zasedena, zato sem odšla.” Moj mož je postal rdeč in še danes ne veva, kdaj točno je vstopila v sobo in kaj točno je videla.”

 

 

 

Citati in zgodbe so povzete iz spletnega portala Bibaleze.si

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

VALENTINOVO: KAJ V RESNICI PRAZNUJEMO IN ZAKAJ?

13 februarja, 2020 0