Thursday, July 18, 2024

Joao de Souza Luz, župan mesteca Novo Santo Antonio, je uvedel program za pomoč starejšim meščanom, v okviru katerega skrbi za njihovo spolno življenje.


In to tako, da moškim zagotavlja brezplačno viagro. Po županovih besedah sodeč, se je program dobro prijel, saj v njem sodeluje 68 meščanov, starejših od 60 let. Odkar se je mesto odločilo distribuirati brezplačno viagro, se je življenje starejše populacije spremenilo – veliko srečnejša je. Programu, ki ga je odobril tudi mestni svet, so nadeli zanimivo ime: Pinto Alegre, kar bi v slovenskem prevodu pomenilo Veseli penis.

Če ponudiš prst, ti odtrga celotno roko
Kot ima vsaka medalja dve strani, tako so se tudi v tem primeru pojavili "stranski učinki". Spet je obveljal pregovor, da je sosedova hruška najboljša. Starejši občani so, oboroženi s čudežno tabletko, začeli skoke čez plot. Vendar se je župan domislil genialne domislice – modre tabletke je začel dajati v roke zakonskim partnerkam moških, ki so se prijavili za omenjeni program, in s tem preprečil moške skoke čez plot. Zdaj se lahko upravičeno vprašamo, ali bodo ženske začele izrabljati dragoceno tabletko v svoj prid.

Vir: RTVSLO

Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Čips, med petimi najbolj škodljivimi živili

13 junija, 2012 0