Saturday, July 20, 2024

“Ljubica moja, hrepenim po tvoji koži, telesu in vroči muci …””Potem ko mi je partner Boštjan poslal takšno sms sporočilo, sem najprej osupnila od presenečenja in celo zardela,” nam je povedala Maja. V spolnem življenju sta oba že nekaj časa pogrešala tisto prijetno vznemirjenost in strast, kakršni sta doživljala na začetku zveze, in se spraševala, ali naj si spolnost popestrita z erotičnimi igricami.


“Kje me vzameš?” mu je odpisala. Sledilo je še nekaj vročih sporočil, fantazija je dobila krila in zvečer sta se ljubila tako strastno kot že dolgo ne.

Predlagamo vam nekaj erotičnih igric, ki bodo nemara poživile vaše spolno življenje.
 

Hitri seks – ”brzak”


Hitro in intenzivno ima svoj čar, saj je pravo nasprotje umetnosti podaljševanja ljubljenja. Ko vas partner kakorkoli vzburi in si ga zaželite, mu nemudoma pokažite, da ste si ga zaželeli “tukaj in zdaj”, strastno in na hitro: stoje, na stolu, klopci, ob drevesu ali v toaleti …

Veliko ljudi sanjari, da si jih partner jemlje na neobičajnih mestih, zato je “brzak” za marsikoga uresničitev spolnih sanj.
Poseben čar ponuja to, da sta oba partnerja deloma oblečena. Odpeta zadrga na njegovih hlačah, moška majica v stiku z golo kožo, otip njene obleke, pogled na razgaljeno ritko … vse to so čari hitrega seksa. Številne ženske imajo rade hitri seks, ker ni predviden in se lahko prepustijo partnerjevi strasti.

Izbirajte oblačila, v katerih boste “lažje dostopni”, in pokažite partnerju, kako si ga želite. Ni nujno, da samo doma, morda prav na nenavadnem kraju, ki bo poskrbel za dodatno vznemirjenje. Ker se položaji pri “brzaku” razlikujejo od položajev pri “klasični spolnosti”, bodo nenavadni gibi povzročili nova občutja, ki jih v obvladanih okoliščinah ni mogoče ponoviti.
 

Ljubezen gre skozi želodec

Vaša najljubša hrana lahko vnese nove razsežnosti tudi v spolnost.

S partnerjem si omislita erotični piknik s hrano, ki jo imata najraje, in bodita drug drugemu “glavna jed”.
Sladkosnedim priporočamo smetano, sladoled, sladke sirupe, čokoladni preliv in likerje. Tisti, ki imajo raje začinjeno hrano, lahko izbirajo med solatnimi prelivi, omakami … in tudi med morskimi sadeži, o katerih pravijo da so afrodiziaki.

Partnerja polezite v udoben položaj in si predstavljajte, da je velika sladica. Okrasite ga s sladko smetano, pokrijete prsi in končate z višnjo v popku ali na prsni bradavički. Okrasite ga lahko tudi s sadjem ali s čokoladnimi drobtinicami. Ko ste končali, začnite uživati v svoji stvaritvi. Z jezikom in ustnicami poližite dobrote s partnerja. Likerje, sirupe in čokoladni preliv nakapajte v partnerjev popek, po njegovem telesu in spolovilih ter oralni seks spremenite v sladki užitek.

Če ste se odločili za “trdo” hrano, jo namestite po partnerjevem telesu; ko je umetnina dokončana, jo z usti in rokami, košček za koščkom pojejte z njegovega telesa, nahranite tudi partnerja, za konec pa “zaužijte” še njega.
 

Striptiz


To je lahko čudovit uvod v ljubljenje. Vznemirjena bosta oba, moški, ki bo gledal in užival, in ženska zaradi vpliva, ki ga ima na partnerja.

Poskrbite za primerno glasbo in osvetljavo ter nadvse pazljivo izberite oblačila. Osnovno načelo striptiza je, da je treba s slačenjem kosov, ki najbolj vznemirjajo, počakati do zadnjega. Najboljša izbira za ženske so krilo, bluza, modrček, hlačke, podvezice in visoke pete.

Pozibavajte se v ritmu glasbe, božajte svoje telo, gladite se po prsih, stegnih in bokih, s prsti si pojdite skozi lase. Počasi odpnite bluzo in razkrijte prsi, nato se obrnite in slecite bluzo. Med počasnim pozibavanjem v ritmu glasbe si slecite krilo, ki naj počasi drsi z bokov. Sedite na stol in eno za drugo zapeljivo slecite nogavici. S hrbtom obrnjeni proti partnerju nadaljujte s slačenjem modrčka in mu ga z zamahom vrzite.

Božajte in ljubkujte svoje telo ter sočasno počasi in seksi slecite hlačke in podvezice.

Ko ste povsem razgaljeni, lezite na tla in se zvijajte ob glasbi, božajte se po ritki, prsih in spolovilu. Tudi partner bo več kot vzburjen in ljubezensko igro lahko nadaljujeta med rjuhami.

Seveda je še posebno vznemirljivo, če striptiz izvaja moški, oblečen v seksi spodnje hlačke, oprijete hlače z gumbi in srajco.
Pri striptizu je ključno draženje s počasnim in zapeljivim slačenjem v ritmu glasbe, ne glede na spol “izvajalca”.
 

Pod prho

Presenetite partnerja in se mu nepričakovano, oblečene samo v srajčko, pridružite pod prho. Mokro blago se bo zapeljivo oprijemalo vašega telesa. Pustite, da vam jo dragi počasi sleče. Nadaljujeta lahko z ljubkovanjem, prha pa je tudi odličen prostor za oralni seks.
Če je partner v kopalnici, ko se prhate, ga primite za roko in oblečenega potegnite pod prho. Prizadevanje, da bi slekel mokro obleko je lahko nadvse vzburljivo.

Lahko pa se odločita, da bosta iz prhanja naredila čudovito doživetje za vse čute in oprhala drug drugega.

Moškemu med ljubkovanjem najprej umijte hrbet in vrat. Topli curek vode usmerjajte navzgor in navzdol po križu in ritki, kar ga bo še posebno razvnelo. Nato mu namilite prsi in mu božajte bradavičke. S krožnimi gibi počasi polzite proti spolovilu. S počasnimi gibi mu umijte stegna in ritko ter se nato posvetite še jajčkom. Namilite mu korenjaka, ga oprhajte in ga z namiljeno roko s posnemanjem masturbiranja nekaj časa dražite; kljub prošnjam po nadaljevanju odnehajte in se tudi sami prepustite užitkom pod prho.

Ženske imajo erogene cone posejane po vsej površini telesa.

Začnite z umivanjem njenih las in spodbujajte partnerico, naj vas ljubkuje, medtem ko ji vi šamponirate in izpirate lase. Namilite roko in jo s počasnimi krožnimi gibi božajte od stopal do vratu. Posebno pozornost namenite prsim, polivajte jih z vodo, jih nežno gnetite in sesajte bradice. Pritisnite svoje telo ob njen namiljeni hrbet in jo ves čas ljubkujte. Spolovilo prhajte nazadnje, z nežnim in ne premočnim curkom. Vode ne smete usmeriti naravnost v nožnico, toda curek tekoče vode po ščegetavčku lahko povzroči močan orgazem.

Ko bosta oba razvneta, lahko seksata stoje v kadi ali pa z ljubljenjem nadaljujeta na mehkih brisačah na tleh kopalnice.
 

Počasno samozadovoljevanje


Za izkušene partnerje, ki si povsem zaupajo in se ljubijo, je lahko zelo vznemirljiva igrica privezovanja in masturbiranja. Presenetite partnerja in ga zvežite; ko boste prepričani, da se ne more rešiti, naj vas opazujete, kako masturbirate do orgazma. Za moškega je to lahko zelo vznemirljivo, ker ga vzburja, a ne more do vas. Nato se mu oddolžite s počasno masturbacijo.

Počepnite nanj, primite ga za lase ter s pazduho in prsmi nežno podrgnite po njegovih ustih. Tako mu boste ponudili svoj telesni vonj, lahko pa ga zaznamujete tudi s genitalnim poljubom. Z rokami, prsmi in dotiki telesa morate nenehno skrbeti za njegova usta in korenjaka, ne da bi pri tem sprožili ejakulacijo. Potem začnite s počasno masturbacijo, ki je menda najbolj eksplozivno doživetje. Smisel privezovanja je prav v tem – poskusite nekaj časa masturbirati neprivezanega partnerja, pa boste videli, kaj se bo zgodilo …Sedite na njegov prsni koš in z naglimi sunki, na sekundo naj bo le eden in nič več, masturbirajte korenjaka. Po kakih dvajsetih ponovitvah mu ponudite deset zelo hitrih sunkov. V tem ritmu nadaljujte tako dolgo, kolikor menite, da lahko vzdrži. Nato ga rešite stiske z usti ali kako drugače. Po orgazmu ga takoj odvežite, sicer mu utegnejo mišice otrpniti.

Moški se pri tej igrici osredotočite na usta, prsi in klitoris. Seveda morate klečati ob svoji dragi in ne sedeti na njej. Z vonjem svoje pazduhe se “podpišite” nanjo in z draženjem klitorisa začnite zavlačevati. Če čutite, da je “dovolj”, jo pripeljite do orgazma z roko, usti ali koitiranjem. Takoj zatem jo hitro in neboleče odvežite, da se bo lahko vrnila v vaš varen in ljubeč objem.
 

Možnosti je nešteto


Romantična večerja, ko je že sam obed lahko erotično doživetje, ki se nadaljuje z ljubljenjem, ogled vznemirljivega erotičnega filma, zapeljevanje med plesom, uporaba erotičnih pripomočkov, drugačni in nenavadni spolni položaji … možnosti je nešteto. Najpomembnejše je, da si s partnerjem zaupata ter uskladita svoje želje in fantazije.

Vir: Viva

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Trinajst pasti ljubezni

13 junija, 2012 0