Wednesday, May 29, 2024

Mogoče se sprašujete kako bi na vprašanja o spolnosti odgovarjali povprečni moški iz soseščine, če bi bili odgovori objavljeni v tipično ženski reviji. Vse bi se obrnilo na glavo, ker bi se nedolžne bralke srečale z zbirko seksualnih »biserov« in koristnih nasvetov moških, ki bi z moške strani sprožile salve smeha. Preberite, kako bi na vprašanja bralk odgovarjali moški, če bi dobili priložnost urejati ženska vprašanja.


S svojim partnerjem nisem nikoli doživela orgazma. Sprašujem se zakaj?

Ženski orgazem je mit, ki so ga ustoličile militantne feministke, ki sovražijo moške. Kot tak je nevaren za družinsko srečo. Orgazem raje odigrajte in o tem ne govorite s partnerjem, ljubezen mu izkažite tako, da mu skuhate priljubljeno poslastico. Ljubezen gre tako ali tako skozi želodec.

Moj partner vedno zahteva oralni seks in izliv v usta. Kaj naj naredim?

Zadovoljite njegovi želji. Če vas sperma ne zadovolji z okusom, je dobro vedeti, da v eni žlici vsebuje samo 10 kalorij. Poleg tega je hranljiva, pomaga ohranjati vitek stas in daje izjemen sijaj vaši koži. V čast si lahko štejete, da moški zaupa najpomembnejše imetje vašim ustom, zato je njegova ponudba oralnega seksa povsem nesebična. S tem vam samo izkazuje svojo pravo ljubezen. Najboljše kar lahko storite je, da se mu lepo zahvalite.

Mož pogosto lumpa s svojimi prijatelji. Zakaj?

To je povsem normalno obnašanje, ki ga je potrebno podpreti. Moški je lovec, zato se mora dokazovati pred drugimi. Daleč od tega, da bi ponočevanje zanj pomenilo zadovoljstvo, ker je noč s prijatelji zelo stresna, vrnitev domov pa pomeni pravo olajšanje. Samo poglejte ga, kako raznežen in srečen je ko se vrne domov. Najbolje kar lahko naredite je, da ga ne spominjate na njegovo obnašanje.

Kako vem, da sem pripravljena na seks?

Vprašajte svojega fanta, on bo najbolje vedel kdaj je pravi čas za ta korak. Ko govorimo o ljubezni in spolnosti naj omenim, da smo moški mnogo bolj odgovorni in preudarni v primerjavi z emotivno konfuznimi ženskami. To dejstvo je dokazano in se dnevno izkazuje.

Ali lahko seksam na prvem zmenku?

Seveda, tudi prej, če je to mogoče.

Koliko časa v povprečju traja seks?

Povprečni čas ne obstaja, vendar je vse kar traja nad dvema minutama odlično. Če je seks krajši je popolnoma jasno, da preveč obremenjujete svojega partnerja. Popolnoma normalno je, da vas moški po svojem orgazmu pusti ležati na postelji in ni vredno posebnega vznemirjenja, saj po seksu dobi naravno željo po druženju s svojimi prijatelji in gledanju nogometa. Lahko pa se posveti drugim aktivnostim npr. obisku gostilne, z namenom uživanja enormnih količin alkohola, največkrat piva, ter debatiranja z dobro znano ekipo. Zaradi tega se ni potrebno počutiti zapostavljene. Organizirajte se, operite in zlikajte perilo, pospravite stanovanje, ali enostavno odidite v shopping. Ko bo pripravljen se bo že vrnil.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Z grozdjem v boj proti sladkorni bolezni

13 junija, 2012 0