Saturday, February 24, 2024

Da bi rešili to uganko, so izvedli preprosto raziskavo. Izsledki so presenetili vse. Poskus so opravili univerzitetni profesorji in njihovi asistenti iz ZDA, a ker so imeli težave najti prostovoljca, ki bi pristal na vlačenje kondomov nase do nezavesti, so uporabili vibrator naravne velikosti, ki je bil najboljši približek penisa v erekciji.


Do prve stotice brez težav
Odgovor na vprašanje, koliko kondomov gre nanj, je šokiral tudi skeptike. Prvih 100 kondomov so brez težav nadeli na poskusni vibrator in mu s tem dodali okoli 5 centimetrov na debelini.

Naslednjih 100 kondomov je šlo gor že malce težje. Na koncu so spremeili videz vibratorja, ki je tako zapakiran bolj spominjal na raketo kot na spolno igračko. Ko so dosegli številko 300, so ugotovili, da se je vibrator toliko otežil, da bi v normalni situaciji bilo moškemu nemogoče držati svoj ponos v vodoravnem položaju, ne da bi si pomagal z roko.

Raziskovalci so še kar nadaljevali z dodajanjem kondomov in tako dobili debelino klasične litrske steklenice. Ker so porabili vse rezerve kondomov, ki so jih imeli na razpolago, so prenehali nadaljnje eksperimentiranje in prepustili kakšnim drugim znanstvenikom, da potolčejo njihov rekord 625 kondomov.

Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Nevarnosti skritih maščobnih kislin

13 junija, 2012 0