Tuesday, February 27, 2024
Nekategorizirano
21 aprila, 2023

Kombinirana parna pečica Miele

By 0 611 Views

 


Kombinirane parne pečice Miele HC Pro so prav to, kar pove njihovo ime. Z njimi lahko pečete in kuhate jedi, ki bodo navdušile vas in vaše goste. Današnji trendi se postavljajo tam, kjer jih določi Miele, ki s svojimi kombiniranimi pečicami predlaga princip 3-v-1.

Priprava jedi na način klasične, parne ali kombinirane pečice vam prihrani ogromno količino časa in tudi prostora. Zaradi raznolikosti uporabe lahko s pomočjo ene same pečice pečete, odtajate, pogrevate, vzhajate, topite, blanširate, parite in celo sterilizirate ter pripravljate jogurt. Noben način priprave jedi ni skrit pred številnimi funkcijami Miele pečice.

Poleg samih funkcij priprave hrane ne smemo pozabiti na uporabnike, kar ste prav vi. S pomočjo funkcij, kot so časovni zamik, mehko zapiranje in odpiranje ter povezava v omrežje, bo vaša izkušnja optimizirana in nadvse popolna. K temu doprinese še izvedba pečice z opremo PerfectClean, ki preprečuje prijemanje živil, notranjostjo iz plemenitega jekla s strukturo platna, ki je posebej trpežna in ne rjavi in funkcijo HydroClean, s katero se notranjost pečice iz plemenitega jekla očisti povsem avtomatsko, saj penasta mešanica vode in inovativnega čistila namoči ostanke hrane in jih sprosti s površin. Da pa lahko v pripravi jedi še dodatno uživate, so kombinirane parne pečice HC Pro opremljene z LED osvetlitvijo, o katerih svetlobi dovolj priča funkcija BrilliantLight.

Samo pri Miele boste lahko uživali v funkcijah:

  • MonoSteam – hitra in enakomerna razdelitev pare okrog živil za nežen postopek priprave
  • TasteControl – avtomatsko hitro ohlajanje prepreči neželeno nadaljnjo toplotno obdelavo
  • Crisp – redukcija pare za popolno hrustljavo zapečene jedi kot recimo pomfrit, kroketi,..
  • DualSteam – optimalni rezultati kuhanja in užitka z razporejanjem pare
  • Kombinirana peka – popolna peka in pečenje s kombinacijo vlage in suhe vročine

 

Kaj pravite, da bi s pomočjo pečice kuhali s paro, opravljali klasično funkcijo peke in pri tem izkoristili še vse dodatne funkcije, ki jih prinašajo kombinirane parne pečice? Izbira je jasna, tu so kombinirane parne pečice Miele HC Pro.