Monday, May 27, 2024

Znanstveniki so tudi uradno odkrili toplo vodo in trdijo, kar moški trdimo žen nekoliko stoletij. Klitorisna in vaginalna stimulacija v možganih proizvedeta popolnoma različne dražljaje.


Znanstveniki so ob pomoči magnetne resonance skenirali možgane in odkrili, da se oba načina stimulacije razlikujeta po tem, da aktivirata različne dele možganov.

Del možganov, ki ga imenujemo senzorični korteks, ki korespondira z različnimi lokacijami na telesu, je pri moških zapisan že v davnem letu 1950.

Ko so se znanstveniki poigravali z ženskimi možgani so prišli do zelo zanimivih rezultatov. Poleg tega, da se vaginalni in klitorisni dražljaji razlikujejo so odkrili, da bradavičke na ženskem oprsju aktivirajo isti del možganov kot genitalna stimulacija.

Odkritje bi lahko pojasnilo dejstvo, da si ženske v glavnem želijo nežnih dotikov bradavičk, moški pa se v isti sapi vašim namenom trzaje odmikajo in izmikajo.

Znanost je potrdila, da dotikanje ženskih bradavičk in klitorisna stimulacija resnično proizvajata specifičen občutek. Zanimivo bo prebirati, kaj bodo o seksu znanstveniki odkrili v prihodnosti.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Ljubezenski romani povzročajo depresijo

13 junija, 2012 0