Monday, June 17, 2024

Barva laka za nohte veliko pove o karakterju ženske, ki ga uporablja. Tradicija pravi, da je rdeč lak rezerviran za strastne ženske, polne romantike, ki se rade spogledujejo, v sebi pa nosijo energijo s katero dosežejo želen cilj.


Lak z bleščicami ponavadi krasi nohte razigranih, zabavnih žensk, ki ljubijo dobre šale in na življenje gledajo kot na dobro zabavo. Takšen lak pritegne pozornost, kjerkoli se pojavijo.

Zabavo pa si želi še en tip žensk, to so posameznice, ki uživajo v roza in oranžni barvi nohtov. Vse v skladu s svojim razigranim nazorom, ki jih povzdigne nad povprečje. Sramežljivost je beseda, ki jo njihov terminološki slovar ne pozna, o tem kaj si o njih mislijo drugi, pa se požvižgajo kot na lanski sneg.

Nohti pa zadnja leta postajajo slikarsko platno, vsaj tako lahko sklepamo po številu kreativnih žensk, ki izvajajo zanimivo manikuro. Omenjene ženske so spontane in optimistične, načrtovanje jim ni ravno močna stvar. Živijo za trenutek, zelo dobro se znajdejo v  vsem kar počnejo.

Močne osebnosti bodo nohte polakirale v temne odtenke, ki bodo jasno artikulirali njihovo močno osebnost. Ne spoštujejo pravila, po drugi strani pa natančno določijo cilje, ki jih želijo doseči.

Nevtralne barve boste našli na nohtih sproščenih posameznic, ki jih njihova nežna nrav in zadovoljstvo s svojim videzom, najbolje predstavlja ravno v teh barvah. 

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Tudi moškim bije biološka ura

24 februarja, 2014 0