Monday, April 22, 2024

Kakor koli že, v članku boste izvedele par trikov in nasvetov o tem, kako lahko ohranite stopala suha in svoj izgled brezhiben.


Dežni škornji so najpomembnejši pripomoček za deževne ali snežene dni, zato ni nič nenavadnega, da jih je modni guru Marc Jacobs označil kot ključen »must have« dodatek v zimskem obdobju. Čeprav na prvi pogled dežni škornji zaradi svojega običajnega in tudi smešnega videza niti slučajno ne sodijo v prestižni svet mode, pa so prav ti škornji hipnotizirali ljudi, ki sledijo modni industriji, tako ustvarjalce kot tudi modne ikone in veliko večino modno osveščenih zvezd.

Časi, ko smo dežne škornje lahko kupili samo v nevtralnih, dolgočasnih barvah so mimo! Danes lahko nosimo dežne škornje v skoraj vseh barvah, ki si jih srce poželi, z najrazličnejšimi vzorci in potiski. Z njimi si lahko pobarvamo vsak dan po svojem okusu in tako popestrimo naš izgled in pokažemo svetu svojo barvo razpoloženja.

S tem, ko so se dežni škornji dobesedno integrirali v svet modne industrije kot edinstven trend, pa v paketu s pentljico pride tudi težko delo kombiniranja dežnih škornjev z obstoječo garderobo. Težko je najti kose oblačil, ki bi ustrezali drugačnemu, odštekanemu stilu dežnih škornjev.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj kombinacij, ki vam lahko pridejo prav, ko se znajdete v dilemi.

HLAČE

Ko se odločate katere hlače bi oblekle k svojim dežnim škornjem, so vedno prava izbira ozke jeans hlače. Z njimi boste brez težav obule svoje dežne škornje. Če pa niste zagovornica ozkih hlač, lahko še vedno oblečete svoje najljubše hlače, jih pri robu zavihate in čez hlače obujete malo daljše nogavice. V kolikor si želite obleči široke hlače, se nikar ne zadržujte. Z občutkom, da vas ne bodo ovirale,jih zatlačite v škornje in seveda ne pozabite na kombiniranje barv. Če želite izstopati si omislite žive barve, če pa ste bolj zadržane, oblecite h svojim dežnim škornjem hlače umirjenih, nevtralnih barv.

OBLEKE IN KRILA

Dežni škornji v kombinaciji z debelejšimi, prehodnimi oblekami izgledajo naravnost fantastično. Namreč škornji omilijo formalni videz kril in oblek in jim dodajo pridih odštekane, drugačne elegance. Trik je v tem, da poskusite izbrati enako barvno kombinacijo obleke, kot jo imajo vaši dežni škornji. Če pa ste ljubiteljica barvnih kontrastov, zgornji nasvet preslišite in uživajte v kombiniranju najrazličnejših odtenkov.

DODATKI

Najboljši način, da popestrite vaš deževni oz. snežni »look« pa je kombinacija modnih dežnih škornjev s čednim dežnim plaščem in prikupnim dežnikom, vaših najljubših barv, tistih, ki poudarijo in prikazujejo vašo osebnost. Ta dva dodatka vas bosta tako varovala pred grdim vremenom, hkrati pa tudi popestrila vašo celotno podobo.

Sorodni članki na Diva.si: 

 

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Kava in diabetes

13 junija, 2012 0