Monday, April 22, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Letni horoskop 2010

By 0 829 Views

Oven (21.03. – 20.04.)

Kitajsko novo leto (14. januar) bo za vas prelomnica. Premišljena energija bo tista, ki vam bo podarila smisel in dodatno motivacijo. Na delovnem mestu bo vsega po malem in januarja, ter februarja se ne boste smeli pritoževati. Konec februarja se vam bo izpolnila srčna želja v ljubezni.


Pomlad:
Ognjena energija bo tista, ki vam bo podarila prepoznavnost in odločnost. Ljudje vas bodo na splošno upoštevali in z lastnimi nasveti jim boste lahko pomagali. Pestro bo aprila v pogledu denarja in doživeli boste razcvet v čustvenem dojemanju.

Poletje:
Prve dni junija se boste zelo dobro počutili doma in spremljala vas bo sreča. Morda boste celo bolj nostalgični. Julija in avgusta se bo vse odvijalo počitniško in v ospredju bo dobra volja.
Jesen:
Zrelo sadje in počasno barvanje listov bo nakazovalo, da bo kmalu prišla jesen in vi se boste morali popaziti pretirane ostrine besed in mišljenja. V ljubezni bo vladala romantika.

 

Bik (21.04. – 20.05.)

Kovali boste pozitivne načrte in mnoge zadeve se vam bodo uresničile. Morda ne boste ravno prožni in vendarle boste uspeli pokukati v svet filozofije in drugačnega razmišljanja. Pomembna bo telesna aktivnost in športne dejavnosti. Uspehi se bodo odvijali v službi.

Pomlad:
Hrepenenje vam bo v samopomoč in tako boste lahko življenje zajemali z veliko žlico. Varovati se boste morali pretirane trme. Marca bo v ljubezni mešano, več sreče bo pri denarju. Obdobje bo zelo plodno in tako se boste zdravili skozi umetnost.

Poletje:
Vroče julijske noči bodo primerne za raziskovanje strasti. Zelo dobro se boste izkazali v komunikaciji. Prav možno je, da boste več na poti in med ljudmi. Dom bo oaza sreče.

Jesen:
Spodbudno bo, da si boste svoje občutke zapisovali in zadeve boste spravili v ravnovesje. Oktober prinaša priložnosti in nove kontakte. Decembra boste zelo trmasti in zavarovani vase.

Dvojčka (21.05. – 20.06.)

Odlikovala vas bo prilagodljivost in po razpotjih življenja boste stopali diplomatsko. Začetek leta boste doživeli pompozno in resnica bo ta, da bo previdnost mati modrosti. Raziskovali boste vse tisto, kar bo novo in drugačno. Spremljala vas bo resnost in odločnost v službi.

Pomlad:
Na svoj način se boste poglobili v svet duhovnih zakonitosti. Aprilski mlaj (14. april) vam bo podaril določene novosti v ljubezni. Jasno bo nakazano, da boste znali reči bobu bob. Maja boste zelo srečni in izpolnjeni na delovnem mestu in tedaj boste življenje zajemali z veliko žlico.

Poletje:
Mnogi bodo že kovali načrte, kam bodo odšli na morje in vi boste v juniju in tudi še v drugi polovici julija bili pridni doma in prenavljali svoj dom. Seveda se boste takoj, ko bo mogoče odpravili na morje in uživali. Previdnost ne bo odveč konec avgusta.

Jesen:
Ko bo v deželo prišla jesen bo več priložnosti za pridobivanje novega znanja in utrjevanje tistega, kar vam bo pomembno. Konec leta bo pester pri denarju – bodite zmerni.

 

Rak (21.06. – 22.07.)

Življenje vam bo ponudilo možnost za preobrazbo. Potek le te bo počasen in temeljit. Na delovnem mestu se boste v prvih meseca tega leta postavili zase in dokončali zastavljene cilje. Pomembne prelomnice se bodo odvijale pri denarnih zadevah.

Pomlad:
Marčevski mlaj bo za vas možnost, da se boste okrepili v čustvenem dojemanju. Napredek bo tako na duhovni, kot osebni ravni. Plodno obdobje prinaša kreativnost in umetniško dojemanje. Sprostila vas bo glasba.

Poletje:
To obdobje v ozkem ali širokem pomenu vezano na glasbo. Prva polovica junija prinaša uspehe na vseh področjih, toliko bolje bo, če se boste poslušali. Označevala vas bo določena novost ali sprememba na delovnem mestu. Pričakovati bo več presenečenj na morju.

Jesen:
To bo obdobje, ko boste morali na morebitne težave pogledati kot na izziv. Primerno bo, da telesu dovajate v naravni obliki vitamine. Partnerja podpora bo harmonija popolnosti.

 

Lev (23.07. – 22.08.)

Naj vam zaupamo, da ste varovanec planeta Sonce in da vas bo obiskala sreča in ugodnosti. Seveda se boste na vsak način želeli biti opaženi in omenjeno vam bo uspelo po majhnih korakih. Zvezde so prepričane, da je potrpljenje božja mast. Februar prinaša uspeh v ljubezni.

Pomlad:
Drobni trenutki bodo tisti, kateri vam bodo polepšali življenje. Dogodilo se bo, da boste na delovnem mestu imeli sami v rokah škarje in platno. Vendar dogodkov ne boste morali prehitevati. Aprila se boste odločili in naredili premik v ljubezni, podprle vas bodo tudi planetne energije.

Poletje:
Aktiven čas bo pred vami in pričakovati je temperamentne počitnice. Izdelali boste urnik in uživali v tistem, kar se vam bo dogajalo. Finančno boste morali popaziti. Partnerjevi nasveti vam bodo v pomoč. Zavedajte se, da vam bo ogledalo.

Jesen:
Posamezni listi, še ne bodo napovedovali jeseni in vendarle boste več časa namenili intelektualnim izzivom in novostim. Telesu dovajate vitamine in sprostite se skozi meditacijo.

 

Devica (23.08. – 22.09.)

V prvih dneh januarja vas bo spremljal nemir in odgovornost. Sprostila vas bo narava in sprehodi. Ples posameznih snežink bo opozorilo, da je pomlad še daleč. Več časa boste namenili razmišljanju in pomembno bo, da bodo vaše misli pozitivne.

Pomlad:
Meseca marca se vam bodo odprle nove poti in priložnosti. Prirojena vztrajnost bo poplačana. Romantika bo nekaj skritega vrhunec bo doživela v drugi polovici aprila. Sledi več možnosti za kreativni navdih.

Poletje:
Junija boste nekoliko bolj nemirni in nepotrpežljivi. Omenjeno se bo občutilo v službi in to bo razlog več, kako boste potrebovali dopust. Počitnice boste preživeli tam, kjer ostaja idilična narava. Partnerju boste ukazovali in pomembno bo delali na lastnem spreminjanju.

Jesen:
Več možnosti bo, da boste pokukali v svet duhovnosti in pridno boste želi tisto, kar ste sejali skozi vse leto. Odvijala se bo marljivost in doživeli boste določeno prožnost tako v službi, kot v ljubezni.

 

Tehtnica (23.09. – 23.10.)

Tigrovo leto vam bo podarilo notranjo moč in jekleno voljo. Zaznamovano bo po tem, da ne boste delali napak iz preteklosti. Januarja boste zelo trmasti in protiutež bo diplomacija. Omenjeno prinese harmonijo na delovnem mestu in doma. Iz majhnega raste veliko.

Pomlad:
Spomladanska polna Luna (30. marec) in z njo Velika noč (04. april) prinašata prijetne in radovedne energije v ljubezni. Partnerju se boste zaupali in v primeru, da boste še samski bo na delu Amorjeva puščica. Prepustili se boste navdihu, na delovnem mestu boste morali zavihati rokave.

Poletje:
V vaše življenje bodo prihajali zelo zanimivi ljudje, kateri vas bodo osrečili in napolnili z dodatno energijo. Druga polovica julija vnaša prijetne energije in nekoliko težje bo tedaj, ko ne bo vse po vaše. Sreča vas bo spremljala na počitnicah, kjer se boste sprostili.

Jesen:
Energija jeseni bo delavna in premišljena. Razcvet vas bo čakal v pogledu denarja. Novembra boste veliko na poti in blesteli boste v komunikaciji. Bodite intelektualno ustvarjalni.

 

Škorpijon (24.10 – 22.11.)

Začetek leta se boste nekoliko obremenjevali in vendarle boste dosegli tisto, kar si želite. Umirili se boste skozi pogovor. Na delovnem mestu se vam bodo odprla nova vrata in zvezda stalnica bodo spremembe. Od dvanajstega februarja vas čaka plodno obdobje in simfonija.

Pomlad:
V tišini boste kovali načrte in načrte prihodnosti in se predajali navdihom strasti. Slednje vam bo koristilo v ljubezni. Prave namige boste zadrževali zase, kajti to skrivnost so vam položile rojenice v zibelko. Maja uživate v svojem delu in prejeli boste pohvalo.

Poletje:
Na dopust se boste odpravili zelo zgodaj in doživeli harmonijo. Poletje bo za vas priložnost, za osebno in duhovno rast. Popaziti boste morali na svoje besede in se predajali harmoniji popolnosti. Malo pred godom svetega Lovrenca (10. avgust) je nakazana ugodna poslovna poteza ali dobiček.

Jesen:
Septembra se bodo odvijale novosti in nove ideje. Če boste imeli pri hiši šolarja se boste tudi vi kaj novega naučili. Tišina jeseni prinaša notranjo povezanost in moč po preobrazbi.

 

Strelec (23.11. – 21.12.)

V prvih dveh mesecih se boste učili potrpežljivosti. Dejstvo bo, da vam bo to enkrat bolje in drugič slabše uspelo. Pričakovati je določene novosti in željo, da boste življenje zajemali z veliko žlico. Blesteli boste v pogledu denarja. Resnica bo ta, da se bo pretirana zapravljivost kaznovana.

Pomlad:
Ugodne možnosti in pozitivne priložnosti vas bodo spremljala na razpotjih s tujino. Poslovni uspehi bodo v inozemstvu šli za med. Ne pozabite negovati lastnih čustev in vedite, da bo laskanje godilo srčnemu izvoljencu. Odzvali se boste klicu narave.

Poletje:
Poslovni uspehi se bodo nadaljevali in naučiti se boste morali prilagodljivosti. Bo že pravilno tako, da ne bo vse po vaše. Vroči julijski dnevi in predvsem noči bodo primerne za romance in za spoznavanje novih ljudi. V mesecu avgustu bo možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja.

Jesen:
Prijetna glasba vas bo osrečevala. Več časa boste namenili raziskovanju. Ostrina besed bo močna in vedite, da največkrat šteje diplomacija. Iskali boste nove poti in priložnosti.

 

Kozorog (22.12. – 20.01.)

Trdnost in odločnost sta vrline kitajskega znamenja Tigra in ravno tako se boste tudi vi soočili z resno in delavno energijo. Zadevam boste prišli do dna in tako uspeli. V ljubezni boste iskali in našli ravnovesje. Seveda boste morali pokazati svoja čustva in podati bolj odločne namige.

Pomlad:
Toplo sonce se bo sramežljivo skrivalo za oblaki in vendarle boste vi v duši veseli in razigrani. Energije pomladi vam bodo podarile navdih in novo upanje. Nekaj previdnosti ne bo odveč v aprili in tedaj boste morali prebrati drobni tisk. V ljubezni bo nenavadno.

Poletje:
Iskrice v očeh bodo pripovedovale zgodbe o uspehu. Sprostitve ne bo, kajti več časa boste namenili službenim obveznostim. Toda poletje bo čas, da si naberete nove in sveže energije. Na dopustu službenih obveznosti ne boste delali in na zahtevo srčnega izvoljenca delu postite doma.

Jesen:
Nakazano je, da boste morali pošteno zavihati rokave in se lotiti obveznosti doma. Zvrstili se bodo tudi razni mojstri in vaš dom bo postal oaza. Partnerjevi namigi in motivacija vam bo v samopomoč.

 

Vodnar (21.01 – 18.02.)

Začetek leta boste preživeli v tišini in globokem razmišljanju. Vsekakor bo to pozitivno, kajti omenjeno bo obrodilo sadove in doživite lahko tudi čustveni razcvet. Za kitajsko Novo leto (14. februar) se vam bodo na delovnem mestu odprle novosti in tedaj se boste zelo veselili.

Pomlad:
V mesecu marcu boste hodili pogumno naprej po svoji poti in iskali lastno srečo. Priložnosti se bodo lesketale poslovno in tako boste cveteli finančno. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, kateri vas bodo veliko naučili. Seveda se boste soočili tudi z duhovnimi znanji.

Poletje:
Privlačile vas bodo skrivnosti in raziskovalno delo. Julija boste odšli na neko pot v tujino in tam boste nadvse uživali. Avgust bo zelo dinamičen in poln nepredvidljivosti. To bo poletje, katerega si boste zelo dobro zapolnili – kajti do izraza bo prišla samoiniciativnost.

Jesen:
Ko bodo dozorela jabolka in bo v deželo prišla jesen boste tudi vi pridobili določena znanja, katera vam bodo v pomoč in oporo. Poslovno boste blesteli v tujini.

 

Ribi (19.02 – 20.03.)

Objela vas bo določena radost in sočutje. Življenje bo tisto, katero vam bo že kmalu pokazalo, da boste morali ločevati zrno od plevel. Januar in februar bo čas, da boste delali na sebi, prebujali skrita znanja duhovnosti in ezoteričnih zakonitosti. Od sredine februarja se boste čustveno prebudili.

Pomlad:
Spremljale vas bodo harmonične energije in dobre iztočnice za ljubezen. Dogodkov ne boste morali prehitevati, ampak se z njimi soočiti. V mesecu aprilu vas bo spremljala sreča in tedaj boste doživeli službene uspehe. Maj bo bolj miren in tih.

Poletje:
Vsekakor se bodo zadeve odvijale s svetlobno hitrostjo in tako boste zelo uživali. Počitnice boste preživeli nekje, kjer je doma turkizna barva. Med tem boste poslovno aktivni in pridobili nove priložnosti. Nakazano je, da se tudi finančno ne boste smeli pritoževati.

Jesen:
Septembra boste reševali stare stvari in ujeti boste v primež preteklosti. Oktober bo zelo spodbuden v ljubezni. Poleg vsega si boste vzeli čas zase in za tisto, kar vam bo blizu. Sprostila vas bo meditacija!

Horoskop za vas pripravlja horarni astrolog Tadej Šink. Obiščite ga na spletni strani www.tadej-sink.si

 

Sorodni članki: