Monday, May 20, 2024

Zaščita pred soncem v spreju – vodoodporen Losjon za sončenje v spreju SPF 15.


Nov preparat za zaščito pred soncem Dr.Hauschka v spreju je zabavna zaščita za vso družino. Z njim lahko rišete pikice, vijuge, obrazke… Fino razpršilo nanese kremni losjon natanko tja, kamor želite. Otročje lahko. Tudi vsebina nam nudi veliko: hitro vpijajoč losjon s semeni šipka, olivnim in sezamovim oljem nežno objame vašo kožo. Izvlečki opoldnevnice, semena kutine in avokadovo olje, ki pomagajo zadrževati vlago v koži pa delujejo čudovito pomirjujoče.

Intenzivna nega za obstojen ten – Losjon po sončenju z novo formulo.

Tudi če uporabljate preparate za zaščito pred soncem, lahko po daljšem preživljanju časa na prostem vaša koža postane rahlo razdražena in pregreta. Na otip postane bolj suha, kot običajno. Bogat, hladilen losjon vaši koži pomaga hitreje okrevati, ten pa ostane obstojen še dolgo. Novi losjon po sončenju Dr.Hauschka vsebuje izvlečke opoldnevnice, ki pomiri vašo kožo. Je prijetne teksture in po sončenju osveži in pomiri občutljivo kožo. Izvlečki korenja in šipka ter opoldnevnice in kutinovih semen pomagajo zadrževati vlago v koži. Ognjič in ranjak pomirita kožo, mandljevo olje, karitejevo maslo in vrtnični vosek pa kožo izdatno nahranijo in jo navlažijo.
Edina naravna kozmetika, ki na naraven način spodbudi samoregulativne procese v koži.

Proizvajalec: tovarna homeopatskih in antropozofskih zdravil WALA Heilmittel GmbH, Nemčija
Pooblaščeni zastopnik in distributer za Slovenijo: Nutex d.o.o., Dol pri Ljubljani, PE Slamnikarska 14, 1230 Domžale
Prodajna mesta: Sanolabor, lekarne, specializirane trgovine, pooblaščeni kozmetični saloni in trgovine z zdravo prehrano

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Koprivnica

13 junija, 2012 0