Monday, April 22, 2024


Mana je prepoznavna slovenska blagovna znamka, za katero je značilno najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno. Poleg ženskih, moških in otroških oblačil, vključno s programom spodnjega perila in spalnim programom, prodajni program Mane zapolnjuje tudi pester izbor hišnega tekstila in drugi sezonsko aktualni izdelki, ki so na voljo po zares ugodnih cenah.

Glavno vodilo oblikovalcev v Mani pri zasnovi kolekcije je oblikovati in pripraviti oblačila, ki omogočajo ustvarjanje različnih kombinacij za vsako priložnost in zadovoljijo stile vseh članov družine. To jesen so pripravili sveže modele v aktualnih kombinacijah barv in vzorcev. Med barve te jeseni sodijo kraljevsko modra, petrolej, odtenki sive in rjave, pastelna roza in nepogrešljiva črna barva. Sveži modeli jesenske kolekcije napovedujejo predvsem klasično in tradicionalno s pridihom mladostniške igrivosti.

V zadnjem času v Mani še prav posebno pozornost posvečajo družinam. Z zares nizkimi cenami skušajo priti nasproti družinam na način, da lahko obogatijo oziroma dopolnijo jesensko garderobo vsakega družinskega člana posebej, s tem pa ne ogrozijo družinskega proračuna. V teh težkih časih je to še posebej dobrodošlo, saj se na ta način recimo štiričlanska družina lahko v trgovini Mana obleče za manj kot 100 evrov!

Lahko bi rekli, da je kupec vedno v središču pozornosti, česar se v Mani dobro zavedajo. Najbolj zvesti kupci so včlanjeni v Mana klub, kjer so deležni prav posebnih dodatnih ugodnosti in popustov. Včlanite se lahko na prodajnem mestu ali preko spleta na www.mana.eu, kjer lahko spremljate tudi aktualno ponudbo. Mana klub kartica je namenjena vsem tistim, ki radi nakupujete za vso družino kakovostno, modno in po ugodnih cenah.

V Mani so pripravljeni na jesen, saj so poskrbeli, da se lahko pri njih za malo denarja resnično obleče vsa družina od glave do pet. Prepričajte se v enih od 86-tih trgovin MANA po vsej Sloveniji.

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Materni jezik podedujemo po očetu

13 junija, 2012 0