Wednesday, February 8, 2023
13 junija, 2012

Matične celice iz mlečnih zob: postopek odvezma in shranjevanje

By 0 1571 Views
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Korak 1: Kontaktirate nas po telefonu 070 600 300 ali po mailu info@izvorna-celica.si. Odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam svetujemo pri odločitvi. Ko se za storitev odločite, prejmete pogodbo, ki nam jo podpisano vrnete.


Korak 2: Po pošti prejmete paket (odvzemni set), ki vsebuje vse potrebno za shranjevanje zobka v času ko odpade – dokler ne prispe v laboratorij. Starši sami shranijo zobek v posebno posodico po enostavnih navodilih, ki so sestavni del paketa. Potem je potrebno poklicati našo dežurno številko 070 600 300 in sporočiti, da lahko pridemo po paket.

Korak 3: Naš kurir prevzame paket na vašem domu ali v službi. Paket dostavimo v laboratorij podjetja BioEDEN v Angliji. Strokovno osebje opravi vse potrebne postopke in shrani celice iz pulpe mlečnega zoba. V primeru, da je postopek neuspešen ga (na naše stroške) ponovimo z naslednjim zobkom.

Korak 4: Po potrdilu, da so matične celice uspešno shranjene je potrebno odvzeti vzorec otrokove krvi za analizo, kot to narekuje zakonodaja EU. Odvzem opravi zdravnik v vaši bližini, kri pa v laboratorij pošljemo na enak način kot mlečni zobek – torej pokličete na 070 600 300 in naročite prevoz.

Korak 5: Prejmete potrdilo – certifikat s katerim lahko kadar koli dobite matične celice vašega otroka in jih uporabite za zdravljenje.

Komentarji
Kategorija:   Matične celice
Naslednji prispevek

Shranjevanje matičnih celic: Javna ali zasebna banka

13 junija, 2012 0