Saturday, July 20, 2024

Vajini prvi skupni trenutki so polni romantike in ljubezenskega navala, čarobni prostori to čustvo samo stopnjujejo. Dobro razmislita, ko načrtujeta medene tedne in izberita vama najprimernejše mesto. Razmislita kaj želita in kaj pričakujeta od svojega potovanja. Če so vama blizu sonce in morje se odpravita nekam na tople romantične kraje. Če vama je bližje sneg ali zimski športi, se lahko odpravita v kakšno kočo s kaminom. Tudi zima je lahko romantična in primerna za medene tedne. Komu pa ni lepo ob padanju snežink in topli zapečki, s primerno postrežbo in razvajanjem?


Priporočljivo je, da si izbereta kombinirano potovanje, ki bo namenjeno razvajanju in ogledu znamenitosti in lepot kraja kamor potujeta. Nikakor ne smeta pozabiti na fotoaparat in kamero, da bosta vajino nepozabno potovanje za vedno ohranila in se ga spominjala.

Skrbi za takšno potovanje pustita doma in se s tem ne obremenjujta. Prepustita se romantiki, toku dogajanja in lepotam. Vzemita si čas za ljubezen, uživajta sleherni trenutek in ga za vedno shranita v trden spomin.

Kategorija:   Novice, Poroka
Naslednji prispevek

Starševsko nadomestilo

13 junija, 2012 0