Tuesday, February 27, 2024

Kako obuditi spolno slo:


  • Razmišljajte o spolnosti: Kljub vsemu so možgani še vedno najpomembnejši spolni organ. O spolnosti ne razmišljajte samo med spolnim odnosom, ampak tudi ob povsem vsakodnevnih opravilih in priložnostih.
  • Na koledar si vpišite intimne dneve. Pozabite na spontanost. Privoščite si ‘umazane’ igrice o katerih ste vedno sanjarile.
  • Spremenite odnos do spolnosti. Ustvarjalnost in domišljija bosta vaše spolno življenje obogatila. Za nekaj časa pozabite na penetracijo. Poskusite z masažo, oralnim seksom, čutno kopeljo, masturbacijo in stimuliranjem kože z božanjem. Za nekatere od teh tehnik, partnerja niti ne potrebujete.
  • Erotični pripomočki. Suhost vagine lahko omilite s številnimi lubrikanti ali kremami, ki so na voljo v lekarnah ali trgovinah z erotičnimi pripomočki. Če pa že ravno vstopite v takšno trgovino ali pa izdelek naročujete po spletu, se prepustite domišljiji in preglejte njihovo ponudbo. Zagotovo najdete kaj zanimivega.
  • Osredotočite se na svoje telo. Ohranjanje zdravega načina življenja, redna telesna vadba, pravilne spalne navade in prehranjevanje, bo vplival na vašo samozavest. Naučite se ljubiti svoje telo, boljša samopodoba vpliva tudi na boljše spolno življenje.
  • Zaupajte se partnerju. Želje in pričakovanja zaupajte svojemu partnerju. Včasih lahko spolne težave izhajajo iz zdravstvenih ali fizičnih razlogov, ki jih je mogoče enostavno rešiti. Ta del zaupajte svojemu zdravniku.
  • Bodite spolno aktivni! Starost pri spolnosti ne igra nobene pomembne vloge. Redna spolna aktivnost, s partnerjem ali samozadovoljevanje, bo ohranjala elastičnost in vlažnost nožnice. Posledično bo vaša vagina bolj zdrava in med seksom manj boleča.
Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Najboljša naravna zdravila proti prehladu

12 decembra, 2012 0