Friday, April 19, 2024

Z novim avtonomnim pomivalnim strojem Miele obljublja doslej neznano svobodo pri pomivalnih strojih. Doživite izvrstne rezultate pomivanja s prvim avtomatskim dozirnim sredstvom na svetu z integrirano kartušo PowerDisk, imenovanim AutoDos, ki je plod Mielejevega razvoja.


Sistemska rešitev, ki je edinstvena na trgu, avtomatsko dozira pomivalno sredstvo, pri čemer uporablja posebej za to razvit granulat. Nove pomivalne stroje je sedaj možno tudi na različne načine upravljati in programirati preko aplikacije, tako uporabniku preostanejo samo še polnjenje in praznjenje stroja ter začasna zamenjava kartuše PowerDisk. Vse ostalo opravi stroj sam.

Kartuša PowerDisk pomiva učinkovito in nežno
PowerDisk lahko enostavno in hitro vstavite v za to predvideno ležišče v notranji strani vrat – med programom namreč dozira pomivalno sredstvo, da se avtomatsko zavrti. Sistem pri tem avtomatsko odmeri natančno ustrezno količino, ki je prilagojena izbranemu programu. Pomivalno sredstvo odločilno prispeva k izvrstnemu rezultatu pomivanja, ki so ga potrdile primerjalne meritve neodvisnega inštituta. Formula je skrbno prilagojena pomivalnim strojem G 7000 s sistemom AutoDos in zagotavlja učinkovito in nežno pomivanje. Tako se pri bolj umazani posodi odmeri več pomivalnega sredstva, pri manj umazani posodi pa za četrtino manj. Granulat, ki se hitro raztopi, vsebuje posebne encime za učinkovito pomivanje že pri nizkih temperaturah, aktivni kisik za temeljito čistočo in svežino ter sestavine za zaščito srebra in stekla. Poleg tega nudi tudi funkciji sredstva za izpiranje in soli. Posebna zaščita pred vlago in vročino zagotavlja stalno kakovost in doslednost skozi celotno uporabno dobo kartuše PowerDisk.
Pomivalni stroji G 7000 so opremljeni tudi s klasičnim dvokomornim prekatom v vratih, kamor lahko po želji odmerimo običajno pomivalno sredstvo, na primer tablete ali prašek.

Upravljanje M Touch

Pri upravljanju na samem stroju modeli G 7000 prinašajo še eno novost: Miele prvič ponuja svoj barvni prikazovalnik M Touch, s katerim lahko vgradne aparate upravljate kot pametni telefon. Že tako izjemno udobje pri vlaganju posode v pomivalne stroje Miele je zdaj še izboljšano, kar nudi še več vzdržljivosti in dodatne možnosti nastavitev.

Predal 3D MultiFlex

Novi predal 3D MultiFlex se odlikuje s posebno uporabno podrobnostjo: desni stranski del lahko prvič spustite navzdol, s čimer pridobite dovolj prostora tudi za drobne kose posode, kot so skodelice za ekspreso. V srednji del predala, ki je zdaj fiksno znižan, lahko na primer vložite velike zajemalke. Levi stranski del lahko še naprej prestavljamo v vodoravni smeri, kar med drugim omogoča varno namestitev dolgopecljatih kozarcev tudi v zgornjo košaro.

Druge posodobitve pomivalnih strojev nove generacije so vidne pri predalu za jedilni pribor in košarah, ki jih prilagajate še bolj poljubno. Posebna pozornost je namenjena sušenju AutoOpen, kjer se vrata pomivalnega stroja avtomatsko odprejo in pospešijo proces sušenja. Funkcija Knock2Open omogoča odpiranje vrat zgolj s trkom. Osvetlitev BrilliantLight pa s sijočo svetlobo preplavi celotno notranjost stroja ob vsakem praznjenju in polnjenju. Vaše vsakdanje življenje tako postane enostavnejše, vi pa lahko uživate v edinstvenem udobju.

Miele je pomivalne stroje G 7000 prvič predstavil kot znanilce nove generacije vgradnih aparatov 7000 na sejmu IFA 2018.

O podjetju: Miele je vodilni ponudnik vrhunskih gospodinjskih aparatov na svetu za področja kuhanja, peke, kuhanja v pari, hlajenja/zamrzovanja, priprave kave, pomivanja posode, nege perila in čiščenja tal. Poleg gospodinjskih aparatov so v Mielejevi ponudbi tudi pomivalni, pralni in sušilni stroji za profesionalno rabo ter pomivalno-dezinfekcijski stroji in sterilizatorji za medicinske ustanove in laboratorije (poslovno področje Professional). Podjetje, ustanovljeno leta 1899, ima osem proizvodnih lokacij v Nemčiji in po en obrat v Avstriji, na Češkem, Kitajskem in v Romuniji. K temu lahko prištejemo še dve tovarni italijanske hčerinske družbe za medicinsko opremo Steelco Group. V poslovnem letu 2017/18 je promet znašal okrog 4,1 milijarde evrov, od katerih je bilo 70 odstotkov doseženih zunaj Nemčije. Miele je prisoten v skoraj 100 državah z lastnimi distribucijskimi podjetji ali uvozniki. Koncern, ki ga vodi že četrta generacija družin ustanoviteljev, po vsem svetu zaposluje približno 20.100 ljudi, od tega 11.200 v Nemčiji. Sedež podjetja je v Güterslohu (Vestfalija).

Kategorija:   ostalo, Urejanje doma
Naslednji prispevek

SAJ NI RES, PA JE: TO SO PREDNOSTI SLADKORJA!

30 aprila, 2019 0