Saturday, April 13, 2024

Devet mesecev se tvoje telo spreminja in že v prvih mesecih je jasno, da bo potrebno svoje najljubše kavbojke zamenjati za udobna nosečniška oblačila. In vsekakor ni potrebno, da udobnost pomeni biti oblečen v širok žakelj, dovolj je kvaliteten material, ki se lepo prilagaja in razteguje ter moden design, ki poskrbi, da ne ostanete neopažene v množici. Kolekcija Modna nosečnica združuje vse potrebno.


Nastala je pod rokami londonskih oblikovalk, ki so tudi same mamice in dobro razumejo nosečniško telo. Poskrbele so, da so postala udobna oblačila tudi modna, z njihovimi designi boš blestela tako na sprehodu po mestu, na delovnem mestu kot na romantični večerji.

Razbile pa so še en stereotip in sicer, da je nesmiselno kupovati nosečniška oblačila, ko jih tako ali tako potrebuješ le nekaj mesecev. To je res, če si hollywoodska zvezda in lahko že prvi mesec po rojstvu zopet skočiš v oprijete kavbojke in kratek top, vendar roko na srce, v našem vsakdanjem življenju pa žal ni čisto tako. Kvaliteten in raztegljiv material ter praktično zasnovan design poskrbita, da so oblačila kolekcije Modna nosečnica povsem nosljiva tudi še po rojstvu malčka. Kar nekaj majic in puloverjev je skreiranih tako, da omogočajo tudi nadvse enostavno dojenje. Hlače in krila so izredno prilagodljiva v pasu, nekateri modeli imajo tudi dodaten širok rebrast pas, s katerim objame trebušček ali pa ga zavihate in le podprete bušija. Zakaj bi se morale v najlepšem in prelomnem času življenja skrivati za ohlapnimi majicami in razvlečenimi puloverji, ko pa ste lahko zvezde vsak dan in obenem v udobnem pričakovanju.

Kot vsaka bodoča mamica, boš tudi ti zase najbolj vedela, kaj ti odgovarja. Je to simpatično plapolajoča tunika ali oprijeta majica, ki lepo oprime in poudari tvoje nove obline, elegantna obleka ali majica z zabavnim napisom. Neglede na to, kakšen je tvoj stil, imamo z njim nekaj skupnega: kolekcijo Modna nosečina. Moda za nosečnice iz londonskih izložb sedaj tudi pri tebi doma. Izkoristi promocijske cene!

PS: Lahko pa tudi preizkusiš svojo srečo, na naslov igra@modniklik.si napiši, iz katere modne prestolnice prihaja kolekcija Modna nosečnica in izmed prispelih pravilnih odgovorov bomo izžrebali 20 dobitnic, ki bodo prejele bon za 5€ ob nakupu oblačil iz kolekcije Modna nosečnica! Žrebanje bo 14.12.2009

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Dojenček: Kje lahko privarčujete?

13 junija, 2012 0