Monday, June 17, 2024

Seks je priljubljena tema in se dobro prodaja, njegovi miti se širijo hitreje kot najboljši trači in najhujši virusi gripe skupaj. Na žalost pa večina moških v njih verjame. Ne bodite žalostni, večina njih je lažnih.


Moške spremlja mit, da so vedno ‘za akcijo’, hladne ženske pa potrebujejo nekaj več ogrevanja… Napaka, tudi ženske so potrebne, mogoče še bolj kot moški.

Seveda je velikost pomembna, zato skoraj ni moškega na svetu, ki si ne bi vsaj enkrat izmeril dolžine svojega najboljšega prijatelja. Svoje meritve ponavadi primerjajo s svetovnim povprečjem. Ali veste kakšno je svetovno povprečje velikosti moškega spolnega organa? 12 – 15 cm… ni veliko, a ne? V kolikor spadate pod to povprečje se morate resno zamisliti. Največji penis meri 34 centimetrov, najmanjšega pa še niso izmerili.

Ostrige in ostali afrodiziaki so hrana. Hrana kot vsaka druga hrana. Razlage o njihovem učinku so se tako razbohotile, da večina ljudi v njih verjame kot alternativo Viagri. Ne bo šlo! Ostrige so hrana in pika.

Poznamo ogromno mitov o seksu. In zakaj? Zaradi seksa? Za pet minuti in to zgolj dvakrat na teden?

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Vitamini za odstranjevanje gub

9 maja, 2014 0